Συγχαρητήρια στον Πετρούνια από Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Gazzetta team
Συγχαρητήρια στον Πετρούνια από Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο Λευτέρης Πετρούνια κατάκτησε σήμερα (17/3) το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μπακού, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια από Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, αντάξια της κλάσης του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος των κρίκων. O χρυσός μας πρωταθλητής, με τη νέα του επιτυχία, υπενθύμισε ότι υπάρχει κι αυτό το πρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού. Ο αθλητισμός που προβάλλει τη σκληρή δουλειά και τη δίψα για διάκριση, αποτελώντας πηγή έμπνευσης αισιοδοξίας για όλους τους Έλληνες. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στον κορυφαίο μας αθλητή. Η Ελλάδα τον καμαρώνει».

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τίποτε λιγότερο δεν περιμέναμε από τον κορυφαίο, χρυσό πρωταθλητή μας Λευτέρη Πετρούνια από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του βάθρου στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μπακού! Επέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι κορυφαίος στο είδος του και αήττητος! Τα θερμά μας συγχαρητήρια εκφράζουμε και στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την σπουδαία του εμφάνιση και την σημαντικότατη κατάκτηση της τέταρτης θέσης και του ευχόμαστε να έχει πάντα τέτοιες επιτυχίες αλλά και μεγαλύτερες».