Top 10: Τα καλύτερα του PS4

Gazzetta team
Top 10: Τα καλύτερα του PS4
Οι Days of Play του PlayStation 4 επέστρεψαν και αυτά είναι τα exclusives παιχνίδια που τώρα είναι ευκαιρία να αποκτήσετε!

Οι Days of Play επέστρεψαν!

Από τις 25 Μαΐου έως και τις 8 Ιουνίου, η gaming κοινότητα του PlayStation γιορτάζει, καθώς το PS4 προσφέρει νέες μειωμένες τιμές στην ετήσια συνδρομή PS Plus, PlayStation VR headset, αλλά και σε πλήθος θρυλικών παιχνιδιών! Ακόμη περισσότερες προσφορές θα ακολουθήσουν στο PlayStation Store από τις 3 έως και τις 17 Ιουνίου.

Με αφορμή, λοιπόν, τις Days of Play, δείτε το Τop 10 των κορυφαίων παιχνιδιών στο PS4, που τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσετε!

Death Stranding

Death Stranding

Nioh 2

Nioh 2

Dreams

Dreams

MediEvil

MediEvil

Days Gone

Days Gone

Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

God of War

God of War

The Last of Us Remastered

The Last of Us Remastered

Κυκλοφόρησε και αυτό -όπως και το Nioh 2- πρόσφατα, μόλις τον περασμένο Νοέμβρη. Δημιούργημα του ανεπανάληπτου Hideo Kojima. Εκτυλίσσεται σε μια post-apocalyptic εκδοχή των H.Π.Α, οι οποίες εδώ ονομάζονται UCA (United Cities of America), και ο σκοπός σας, σε γενικές γραμμές, είναι να «ενώσετε» τις πόλεις και τους κατοίκους της σε ένα δίκτυο ονόματι ''Chiral Network''. O κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Sam Porter Bridges, τον οποίο και υποδύεται με μεγάλη επιτυχία ο ταλαντούχος Norman Reedus, ο αγαπημένος Ντάριλ από το Walking Dead. H δουλειά του Sam είναι να μεταφέρει φορτία, αψηφώντας τους κινδύνους (ΒΤs, τρομοκράτες και λοιπά κακοποιά στοιχεία) και τα ακραία καιρικά φαινόμενα (Timefall). Το παιχνίδι είναι φανταστικό, αλλά με τα λόγια δεν γίνεται να σας εξηγήσουμε απόλυτα πόσο φανταστικό είναι. Ένα είναι σίγουρο: Θα σας «τσουρουφλίσει» τον εγκέφαλο!

*Διατίθεται πλήρως μεταγλωττισμένο με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€29,99

Μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του, οι Days of Play μας προσφέρουν την πιο σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, όπως παρουσιάζεται μέσα από το Nioh 2. Μια βαριά ιστορία, βασισμένη στην ιαπωνική κουλτούρα, που συνδέει πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα με υπερφυσικά στοιχεία και μύθους. Πρωταγωνιστής είναι ο William, ένας πολεμιστής μισός άνθρωπος και μισός δαίμονας, που θα σώσει την Ιαπωνία από τα υπερφυσικά στοιχεία, μέσα σε ένα ασύγκριτα σκοτεινό περιβάλλον.

€49,99

Βασισμένο στο τρίπτυχο «Παίξε, Δημιούργησε, Μοιράσου» της εταιρείας Media Molecule, η οποία δημιούργησε το Little Big Planet και το Tearaway, το Dreams σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε παιχνίδια, μουσική, πίνακες, κινούμενα σχέδια, γλυπτά, ταινίες ή οτιδήποτε άλλο, αυτό το απίστευτο παιχνίδι είναι μία απίθανη ψηφιακή παιδική χαρά όπου τα πάντα είναι δυνατά.

€29,99

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε το remake του MediEvil, κάποιοι, πιο «παλιοί», που είχαν «λιώσει» τον πρωτότυπο τίτλο με τον λατρεμένο μονόφθαλμο σκελετό στα τέλη της δεκαετίας του '90, δάκρυσαν. Το MediEvil είναι ένα αριστουργηματικό παραμύθι, ο ορισμός της διασκέδασης. «Χτυπά» στη νοσταλγία και στον πιτσιρικά... που μεγάλωσε, αλλά ταυτόχρονα απευθύνεται και σε όλες τις μικρές ηλικίες εκεί έξω, που ψάχνουν κάτι πιο αθώο και πολύχρωμο για να ασχοληθούν. Ο πρωταγωνιστής είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένας απόβλητος της κοινωνίας και επανέρχεται από τον τάφο για να «ρεφάρει». Το παρουσιαστικό του και οι εκφράσεις του προξενούν νευρικό γέλιο, ενώ η ελληνική μεταγλώττιση το έχει, πραγματικά, «απογειώσει». Νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία του Τιμ Μπάρτον!

€19,99

Σας αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης; Ονειρεύεστε να ζήσετε μια Aποκάλυψη; Γουστάρετε τις μηχανές; Ε τότε το Days Gone είναι το τέλειο παιχνίδι για εσάς! Εδώ μιλάμε για ορδές από εκατοντάδες Freakers, που θα τρέξουν σαν... διαολεμένοι καταπάνω σας αν κάνετε πολύ θόρυβο. Αν σας πιάσουν, δεν έχετε καμία τύχη. Οπότε φροντίστε να μαζεύετε τα... αυτιά τους (ναι, σε αυτή την κοινωνία τα αυτιά χρησιμοποιούνται για χρήματα), προκειμένου να «φτιάχνετε» τη μηχανή σας, για να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο γίνεται. Και φροντίστε να έχετε πάντα βενζίνη. Πάντα. Α! Και σφαίρες. Πολλές σφαίρες.

*Διατίθεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€19,99

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που βλέπουν αράχνη και ανατριχιάζουν -ενίοτε βγάζουν και μια τσιριχτή φωνή, ενώ πηδάνε πάνω στον καναπέ για να σωθούν- και αυτοί που ονειρεύονται να τους τσιμπήσει μία για να γίνουν Spider-Man. Ευτυχώς για εμάς, που ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, αλλά θέλουμε να γίνουμε και σαν τον άνθρωπο-αράχνη, το PlayStation δίνει την ευκαιρία να πάρουμε τη θέση του αγαπημένου ήρωα της Marvel! Χωρίς, ευτυχώς, να περιμένουμε να γίνει το θαύμα, που ως τώρα τουλάχιστον έχει συμβεί μόνο στον Πίτερ Πάρκερ. Πρόκειται για μία συναρπαστική ιστορία, που διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά το περιβόητο τσίμπημα. Μοναδική η εμπειρία να κάνεις ακροβατικές κινήσεις, πηδώντας από το ένα κτίριο στο άλλο, στην ελεύθερη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

*Διατίθεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€19,99

Ένας δυστοπικός εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα. Τα ρομπότ έχουν κυριαρχήσει -με έναν όχι πολύ φιλικό τρόπο- και η Γη έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, η Αλόι αναζητάει την αλήθεια για το παρελθόν της και για να το καταφέρει, θα πρέπει να γίνει η κορυφαία κυνηγός μηχανών, συνδυάζοντας πρωτόγονα και εξελιγμένα όπλα. Η εμπειρία κορυφώνεται μέσα από μια ξεχωριστή τεχνολογία ανοικτού κόσμου και μια ατμόσφαιρα από άλλον πλανήτη. Ώρες ελεύθερες να έχετε να τριγυρίζετε και να μακελεύετε ρομπότ!

€14,99

Τι να πρωτογράψουμε για το έπος της Naughty Dog. Η λέξη «έπος» τα λέει όλα. Και παρότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του -και άρα από τότε που πολλοί από εμάς το... λιώσαμε- το εκπληκτικό ταξίδι του Nathan Drake μας έχει μείνει αξέχαστο. Το Uncharted 4 δεν είναι «ένα ακόμα Uncharted». Έχει δράση, και μάλιστα καταιγιστική, έναν εκπληκτικό οπτικοακουστικό τομέα, αλλά πάνω από όλα έχει την πιο καλογραμμένη, μεστή και ώριμη ιστορία από όλα όσα προηγήθηκαν. Εδώ φαίνεται, ίσως, και η εμπειρία που απέκτησε η Naughty Dog με το αγαπημένο The Last of Us. Μιλάμε για το παιχνίδι που «απογείωσε» το PlayStation 4. Σκεφτείτε πως έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι ο Νο. 1 αποκλειστικός τίτλος του PS4. Ίσως και η ίδια η Naughty Dog δεν περίμενε να φτάσει σε τέτοια νούμερα, δεδομένου, άλλωστε, ότι υπήρξαν προβλήματα στην ανάπτυξή του και στα μισά της διαδρομής έγιναν σημαντικές αλλαγές σε σενάριο και gameplay.

*Διατίθεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€14,99

Ένα ταξίδι στη σκανδιναβική μυθολογία παρέα με τον αγαπημένο μας πανίσχυρο Κράτος και έναν πιτσιρικά στο πλευρό του -τον γιο του, τον Ατρέα, που είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του. Η επιστροφή του θρυλικού θεού του πολέμου με το όγδοο κεφάλαιο της σειράς καθήλωσε από την πρώτη στιγμή, με σκοτεινές μάχες, τερατώδεις αντιπάλους και την τρυφερή σχέση πατέρα-γιου στο προσκήνιο.

*Διατίθεται πλήρως μεταγλωττισμένο με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€14,99

Ίσως πρόκειται για το πιο καλοφτιαγμένο παιχνίδι που έχει βγει ποτέ. Η ιστορία του και μόνο είναι σαν να βλέπεις σειρά. Και τι σειρά! Ήδη, άλλωστε, υπάρχει συμφωνία με το HBO, για να μεταφερθεί αυτό το ιστορικό video game στην τηλεόραση. Επειδή, λοιπόν, σε λίγες μέρες (19/6) βγαίνει ο σημαντικότερος τίτλος της χρονιάς για το PS4, το The Last of Us Part II, και επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως θα γραφτεί και πάλι ιστορία, για όνομα του Θεού, παίξτε το πρώτο μέρος...

*Το The Last of Us Remastered διατίθεται με ελληνικό μενού και υπότιτλους και το The Last of Us Part II θα διατίθεται πλήρως μεταγλωττισμένο με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

€14,99