Ο Jon Jones πήρε στο κυνήγι με την καραμπίνα τύπο που πήγε να του κλέψει ένα από τα αυτοκίνητά του (pics & vids)

Gazzetta team
Ο Jon Jones πήρε στο κυνήγι με την καραμπίνα τύπο που πήγε να του κλέψει ένα από τα αυτοκίνητά του (pics & vids)
Ο Jon Jones, ένας από τους πιο καταξιωμένους μαχητές MMA και μεγάλο αστέρι του UFC, βγήκε με την καραμπίνα από το γκαράζ του σπιτιού του και πήρε στο κυνήγι τύπο που προσπαθούσε να του κλέψει ένα από τα αυτοκίνητά του!

Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος ή πολύ ηλίθιος για να επιχειρήσεις να ληστέψεις έναν από τους πιο καταξιωμένους μαχητές MMA στον πλανήτη...

Και όμως. Ο Jon Jones, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στο UFC, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram την Κυριακή (1/11), που δείχνει έναν τύπο να προσπαθεί να του κλέψει ένα από τα πολλά αυτοκίνητά του στο σπίτι του, στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού.

Ο επίδοξος κλέφτης εμφανίζεται να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα, όμως, δεν κατάφερε να το βάλει μπροστά. Την ίδια στιγμή, ένας σκύλος ακούγεται να γαβγίζει.

Βγαίνει από το αυτοκίνητο, μπαίνει σε ένα άλλο, πιο μεγάλο, ανοίγει τα φώτα, αλλά τότε... ανοίγει και το γκαράζ του σπιτιού και βγαίνει από μέσα ο 33χρονος Jon Jones, ο οποίος κρατάει στα χέρια του μια καραμπίνα!

Σε χρόνο-ρεκόρ, ο τύπος αρχίζει να τρέχει, αλλά ο Jones τον παίρνει στο κυνήγι.

Φήμες λένε πως ακόμη τρέχει...

«Είναι τυχερός που είμαι αρκετά έξυπνος να μην πυροβολήσω κάποιον που το βάζει στα πόδια. Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να κλέψεις κάποιον να σιγουρευτείς ότι είσαι πιο γρήγορος από αυτόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Jones.