Μια 34χρονη έκανε σχέση με παντρεμένο και τώρα ζουν όλοι μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του

Gazzetta team
Μια 34χρονη έκανε σχέση με παντρεμένο και τώρα ζουν όλοι μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του
Οι δυο γυναίκες έχουν αναπτύξει και μεταξύ τους συναισθήματα.

Μια μητέρα που πήγε ραντεβού με έναν παντρεμένο άντρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι χωρισμένος αποκάλυψε ότι τώρα ζει μαζί του, με την σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους.

«Δεν είναι τέλειο, αλλά είμαστε αδερφές ψυχές», τόνισε

Συγκεκριμένα, η Monica Sandoval, 34 ετών, έχει τώρα πολυγαμική σχέση με τον 35χρονο Gilbert και την 30χρονηGiselle Gomez, 30 ετών, για πέντε χρόνια, και το τρίο ζει ευτυχισμένα μαζί με τα πέντε παιδιά τους, yvon, 14, Anna, 13 , Jacob, 12, Max, έξι και Leon 4, στο Κοννέκτικατ.

Και οι τρεις έχουν ξεχωριστά δωμάτια, ώστε ο Gilbert να μπορεί να επιλέγει με ποια θα κοιμηθεί κάθε βράδυ.

Αν και πρόκειται για μια εντελώς παράξενη κατάσταση, ωστόσο εκείνοι ισχυρίζονται πως αυτό είναι το μυστικό της μακροχρόνιας ευτυχίας.

«Ο Gilbert και η Giselle έχουν τον χρόνο τους μαζί όπως και εγώ μαζί του. Έχουμε και τις νύχτες μας. Φυσικά, όλοι θα πουν ότι είναι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο που έχει δύο γυναίκες, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος, υπομονή, αφοσίωση και δέσμευση για να βρεθεί η χρυσή τομή σε μια τέτοια σχέση», ανέφερε η Μόνικα.

Πως γνωρίστηκαν

Η Μόνικα εργαζόταν στο "Dunkin Donuts" στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, για να μεγαλώσει την κόρη της, Άννα, όταν γνώρισε τον Γκίλμπερτ μέσω ενός ιστότοπου γνωριμιών.

Αρχικά της είπε ότι ήταν χωρισμένος όταν την πήγε σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο πρώτο τους ραντεβού.

Η Μόνικα ερωτεύτηκε σχεδόν αμέσως τον Γκίλμπερτ, αλλά ένα μήνα αργότερα, της αποκάλυψε ότι ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Ζιζέλ, τη μητέρα των τριών παιδιών του, συμπεριλαμβανομένου ενός νεογέννητου μωρού.

Ήταν σοκαρισμένη, αλλά ήταν ήδη ερωτευμένη μαζί του και τελικά, τον Ιανουάριο του 2015, γνώρισε τη Μόνικα στη γυναίκα του, η οποία είχε αποδεχτεί ότι ο σύζυγός της έβλεπε και άλλες.

Αργότερα τον ίδιο μήνα το μωρό του Γκίλμπερτ και της Ζιζέλ διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

Η Μόνικα βοήθησε την Ζιζέλ να φροντίσει το μωρό, ενώ και η ίδια έμεινε έγκυος στο διάστημα αυτό.

«Δεν ήξερα πώς να το πω στην Giselle στην αρχή», είπε.

«Περνούσε έναν ιδιαίτερα δύσκολο χρόνο, αλλά τελικά το δέχτηκε», ανέφερε.

Το μωρό έγινε καλά και τελικά η σύζυγος του Γκίλμπερτ αποδέχτηκε το μωρό της Μόνικα που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2016.

Τελικά κατέληξαν να ζουν όλοι μαζί, ενώ η Μόνικα είπε πως «Η Giselle και εγώ ήμασταν απλώς φίλες, τίποτα περισσότερο από αυτό, αλλά άρχισα να νιώθω έλξη και πολλά συναισθήματα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξουαλικά πράγματα μαζί. Ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά ήταν συναρπαστικό».