Λαμία: Ανήλικες Ρομά θώπευαν τα γεννητικά όργανα ηλικιωμένου σε πλατεία

Gazzetta team
Λαμία: Ανήλικες Ρομά θώπευαν τα γεννητικά όργανα ηλικιωμένου σε πλατεία
Απίστευτο περιστατικό το πρωί του Σαββάτου (24/10) στη Λαμία, στην πλατεία Πάρκου, με δύο ανήλικες Ρομά να θωπεύουν τα γεννητικά όργανα ενός ηλικιωμένου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση, που αναπαράγουν τα τοπικά Μέσα, ότι γύρω στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (24/10) δύο ανήλικες Ρομά θώπευαν τα γεννητικά όργανα ενός ηλικιωμένου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Πάρκου, η οποία, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, είναι εργοτάξιο λόγω έργων των τελευταίο καιρό. Παρ' όλα αυτά, στο σημείο υπάρχουν πολλοί τοξικομανείς, αλλά και ανήλικα κορίτσια Ρομά, που «ψαρεύουν» ηλικιωμένοι, όπως και στη σημερινή περίπτωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο ηλικιωμένος καθόταν πίσω από το κλειστό, μεσαίο περίπτερο, στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυο ανήλικες Ρομά τον θώπευαν στα γεννητικά του όργανα.

Ο κόσμος, που περνούσε από το σημείο, δεν πίστευε στα μάτια του. Ενημερώθηκε, φυσικά, η αστυνομία, η οποία, ωστόσο, δεν τους έπιασε στα πράσα, αφού οι νεαρές Ρομά ενημερώθηκαν από τους τσιλιαδόρους και έφυγαν έγκαιρα.

Οι αστυνομικοί, πάντως, τονίζει το lamiareport.gr, βρήκαν ευκαιρία και έκαναν ελέγχους, μοιράζοντας αρκετά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων...