Σοκαριστικό βίντεο: Πρώην μαχητής του ΜΜΑ δέχεται επίθεση με καλάσνικοφ για ένα οικόπεδο και πέφτει νεκρός! (vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικό βίντεο: Πρώην μαχητής του ΜΜΑ δέχεται επίθεση με καλάσνικοφ για ένα οικόπεδο και πέφτει νεκρός! (vid)
Ο Shamil Abdulmuslimov, πρώην αθλητής του ΜΜΑ, σκοτώθηκε από δύο ένοπλους με καλάσνικοφ, μετά από διαμάχη, η οποία φέρεται να αφορά ένα οικόπεδο! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Νεκρός από τις σφαίρες των καλάσνικοφ ενός πατέρα και του γιου του έπεσε ο 25χρονος Shamil Abdulmuslimov, πρώην αθλητής του ΜΜΑ, με ρεκόρ 11-4!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη (22/10), και ο λόγος του φονικού, σύμφωνα με το RT, είναι η μεταξύ τους διαφωνία για ένα... οικόπεδο.

Την επίθεση κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος και το συγκλονιστικό βίντεο, της άγριας επίθεσης, δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι Baza Telegram.

Ο πατέρας μαζί με τον γιο εισβάλουν στο εστιατόριο, όπου βρίσκεται ο Abdulmuslimov. Ο πατέρας είναι σε έξαλλη κατάσταση, όπως μπορείτε να δείτε. Ακολουθούν πυροβολισμοί και ο ανυποψίαστος 25χρονος πέφτει νεκρός.

Σοκαρισμένος, κάποιος από την παρέα του πρώην «μαχητή», προσπαθεί να σταματήσει τον πατέρα, ο οποίος, όμως, τον στριμώχνει και χρησιμοποιεί το καλάσνικοφ σαν ρόπαλο πάνω του, ενώ ο άνθρωπος προσπαθεί να γλιτώσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: