Αμαλιάδα: Βάζο που περιείχε... εσώρουχο για μαγικό ξόρκι βρήκαν εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας

Gazzetta team
Αμαλιάδα: Βάζο που περιείχε... εσώρουχο για μαγικό ξόρκι βρήκαν εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας
Στην Αμαλιάδα, εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας εντόπισαν ένα «μαγικό» βάζο, που περιείχε -σύμφωνα με τους... ειδικούς- υλικά για ξόρκι και δη ερωτικό!

Όχι, 2020 έχουμε. Δεν γυρίσαμε στον Μεσαίωνα.

Κάποιοι, ωστόσο, μάλλον κάπου εκεί ζουν, καμιά δεκαριά αιώνες πίσω στο παρελθόν.

Διότι το εύρημα, το οποίο εντόπισαν εργαζόμενοι σε δημόσια υπηρεσία της Αμαλιάδας... ταξίδεψε στον χρόνο και έρχεται κατευθείαν από τον Μεσαίωνα. Τότε, που οι άνθρωποι πίστευαν σε ξόρκια, μάγισσες και κακούς δράκους.

Ένα γυάλινο βάζο, λοιπόν, το οποίο, σύμφωνα με τους... ειδικούς επί του θέματος, περιείχε υλικά για μαγικό ξόρκι και δη ερωτικό, αντίκρισαν στις αρχές της εβδομάδας οι εργαζόμενοι της εν λόγω δημόσιας υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, στη θέα του βάζου με τα... απόκοσμα και ασύνδετα μεταξύ τους αντικείμενα στο εσωτερικό του, οι υπάλληλοι «τα χρειάστηκαν» για αρκετά λεπτά, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι όλα αυτά, και δεν άγγιζαν τίποτα αρχικά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, βρήκαν το θάρρος, άνοιξαν το βάζο και μέσα βρήκαν: Ένα εσώρουχο, καρφιά, μια κόκκινη κλωστή, πριονίδι και ένα χαρτάκι με τα αρχικά ενός προσώπου! Ότι, δηλαδή... απαιτείται για να κάνεις κάποιον/α να σε ερωτευτεί!

Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι άλλο.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, αναφέρει το ίδιο Μέσο, αφού ειδοποίησαν την αστυνομία, πήραν το βάζο και το έριξαν στη θάλασσα, για να περάσει από σαράντα κύματα, σύμφωνα με την παράδοση και να «σβήσει» όλο αυτό το κακό.

Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος ετοιμάζεται να πάει στον Άρη.