Κτηνίατρος που έσωσε τον σκύλο στα Χανιά: «Ήταν σοκαριστικό, αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δε θα ζούσε» (vid)

Gazzetta team
Κτηνίατρος που έσωσε τον σκύλο στα Χανιά: «Ήταν σοκαριστικό, αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δε θα ζούσε» (vid)
Ο κτηνίατρος ανέφερε ότι η επέμβαση του περαστικού που ανάγκασε τον 55χρονο στα Χανιά να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια για το ζώο.

Ένα νέο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος ζώου, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά, όπου ένας άνδρας κρέμασε τον σκύλο του ζωντανό σε ένα δέντρο και τον ευνούχισε.

Τις κραυγές του ζώου άκουσε περαστικός ο οποίος αφού λογομάχησε με τον 55χρονο ιδιοκτήτη τον ανάγκασε να κατεβάσει το ζώο από το δέντρο και να το πάει στον κτηνίατρο, όπως μετέδωσε το Mega.

Οι αντιδράσεις στην πόλη των Χανίων είναι μαζικές για τον 55χρονο, έξω από το σπίτι του οποίου συγκεντρώθηκαν εξοργισμένοι πολίτες, ενώ ο ίδιος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Ήταν σοκαριστικό»

O κτηνίατρος που έσωσε τη ζωή του άτυχου κατοικιδίου, δήλωσε στο Mega ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα.

«Είχε γεμίσει αίματα όλο το ιατρείο», ανέφερε.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ακολούθησε προκειμένου να σώσει τον σκύλο, ο κ. Τερεζάκης σημείωσε ότι περίπου μία ώρα ασχολήθηκε με τα τραύματα του άτυχου τετράποδου, ενώ στη συνέχεια ο σκύλος άρχισε να αναρρώνει.

«Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλά»

Ο κτηνίατρος υπογράμμισε ότι η επέμβαση του περαστικού που ανάγκασε τον 55χρονο να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια, καθώς αν είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά, ο σκύλος θα είχε καταλήξει.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δε θα ζούσε»

Ο κ. Τερεζάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα για αυτήν την αποτρόπαια πράξη.