Τρίχρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη και πέθανε: Ο πατέρας της ήταν έμπορος ναρκωτικών

Gazzetta team
Τρίχρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη και πέθανε: Ο πατέρας της ήταν έμπορος ναρκωτικών
Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του άτυχου κοριτσιού.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 3χρονο κοριτσάκι στο Λονδίνο που κατάπιε κοκαΐνη, την οποία ο πατέρας της, που ήταν έμπορος ναρκωτικών, είχε αφήσει σε σημείο του σπιτιού που είχαν πρόσβαση και τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Το κοριτσάκι, που κατονομάστηκε στο δικαστήριο ως Κ., μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία σηψαιμίας ή μηνιγγίτιδας και πέθανε τον περασμένο Απρίλιο.

Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του άτυχου κοριτσιού. Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη και έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, οι γονείς, όπως αναφέρει η Metro, αλληλοκατηγορούνταν για τα ναρκωτικά που έμπαιναν στο σπίτι, με τον πατέρα της Κ. να υποστηρίζει ότι η μητέρα άφησε την κοκαΐνη σε ένα συρτάρι στο δωμάτιό της.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ότι ο πατέρας της Κ. έβαλε την κοκαΐνη στο σπίτι, ως έμπορος ναρκωτικών, χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να κινδυνεύσουν τα παιδιά τους.

Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο το τρίχρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη παραμένει ασαφής, είπε ο δικαστής και κατηγόρησε επίσης τη μητέρα για το ότι «γνώριζε καλά» ότι ο πατέρας έφερνε ναρκωτικά στο σπίτι καθώς τα χρησιμοποιούσε και η ίδια. «Μάλλον έκανε τα στραβά μάτια ή προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της ότι παίρνουν επαρκείς προφυλάξεις για την προστασία των παιδιών» κατέληξε.

Πηγή: Reader.gr