«Μαζί για το Παιδί»: Εξασφαλίζει τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά με ένα κλικ!

Gazzetta team
«Μαζί για το Παιδί»: Εξασφαλίζει τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά με ένα κλικ!
Αυτό το φθινόπωρο η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει τα παιδιά αυτών των οικογενειών που δοκιμάζονται.

Με το τέλος του καλοκαιριού οι απώλειες που μετράμε λόγω COVID-19 φαίνονται εντονότερα. Απώλεια εισοδήματος για μεγάλο μέρος οικογενειών, απώλεια εργασίας για πολλές άλλες.

Αυτό το φθινόπωρο η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει, με τη βοήθεια όλων, τα παιδιά αυτών των οικογενειών που δοκιμάζονται οικονομικά το τελευταίο διάστημα. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ζώντας μέσα στην αβεβαιότητα, αναμένουν την επιστροφή στο σχολείο και στην κανονικότητα με ενθουσιασμό.

Υποστηρίξτε την πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας και τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ας γεμίσουμε τις τσάντες των παιδιών με τετράδια, γραφική ύλη και είδη ζωγραφικής συνοδεύοντας τα με την ευχή για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της προσπάθειας, αγκαλιάζοντας αυτά τα παιδιά με αγάπη και προσφέροντας τους τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά, με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια ΕΔΩ

Ο Στόχος: Να στηρίξει 160 παιδιά και τις οικογένειες τους. Με την πολύτιμη βοήθειά μας η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» έχει στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 8.000 ευρώ για να προσφέρει σε 160 παιδιά τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό για την νέα σχολική χρονιά.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά να προσφέρουμε όλοι μαζί χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Κάντε κλικ στην crowdfunding πλατφόρμα της Ένωσης ΕΔΩ

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook.

  • Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
  • Με 10€ προσφέρω βασική γραφική ύλη για ένα παιδί
  • Με 25€ εξασφαλίζω μια κασετίνα μαζί με την γραφική ύλη & είδη ζωγραφικής
  • Με 50€ προσφέρω σχολική τσάντα + κασετίνα + γραφική ύλη + είδη ζωγραφικής

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #mazistosxoleio και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

#mazistosxoleio #supportmazi #mazigiatopaidi #togetherforchildren