Τύπος έβαλε πλαστικά χέρια κούκλας στο κοτόπουλό του και έγινε «σφίχτης» (pics & vid)

Gazzetta team
Τύπος έβαλε πλαστικά χέρια κούκλας στο κοτόπουλό του και έγινε «σφίχτης» (pics & vid)
Οι κότες δεν μπορούν πια να χρησιμοποιήσουν τα φτερά τους. Οπότε κάποιος είπε να τους βάλει χέρια και να δει τι θα γίνει.

Εκτός από την πραγματικά απαραίτητη ενδυμασία, που διατηρεί κάποια κατοικίδια ζώα ζεστά ή τα αποτρέπει από το ξύσιμο ευαίσθητων σημείων στο σώμα τους, υπάρχει, επίσης και μια ποικιλία από κοστούμια και άλλα αξεσουάρ, που δημιουργήθηκαν μόνο για γέλιο.

Βέβαια, τα κατοικίδια δεν το ξέρουν αυτό και ταλαιπωρούνται τα έρμα, αλλά συμβαίνει, καλώς ή κακώς, και το καταγράφουμε.

Το παρακάτω παράδειγμα, ωστόσο, δεν έχει προηγούμενο...

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, στα social media του εξωτερικού γίνεται ο κακός χαμός με ένα κοτόπουλο, τον Sparkle, ο οποίος φωτογραφήθηκε φορώντας πλαστικά χέρια κούκλας, που τον έκαναν να μοιάζει με έναν από αυτούς τους πρησμένους τύπους που μπορείτε να δείτε συχνά στα γυμναστήρια.

Στην ιστοσελίδα boredpanda.com, μάλιστα, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του Sparkle, τον Shell Critter, που ζει στην Αριζόνα των ΗΠΑ και αυτός εξήγησε πώς προέκυψαν τα χέρια.

Στις αρχές Ιουνίου, όπως είπε και όπως, άλλωστε, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook, ο Critter έλαβε ένα πακέτο, που έγραφε από τον «θείο Μπράιαν» και μέσα βρίσκονταν τα «πλαστικά χέρια για κότες».

Προφανώς, αυτοί οι... βραχίονες κοτόπουλου, είναι, ουσιαστικά, πλαστικοί βραχίονες κούκλας, που έχουν αποκοπεί, πιθανότατα, από κάποια άμοιρη κούκλα Ken (ο φίλος της Μπάρμπι, ξέρετε), δέθηκαν μεταξύ τους με εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα και κάποιος όλο αυτό το πράγμα το συσκεύασε, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία, και το έστειλε στον ιδιοκτήτη του Sparkle.

Όπως αποδείχθηκε, το πακέτο το έστειλε ένας μεγάλος θαυμαστής του.

Ο ιδιοκτήτης του Sparkle δεν έχασε καιρό. Πήρε τα χέρια, τα εφάρμοσε πάνω του και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό...

Μέσα σε λίγες στιγμές, οι φωτογραφίες πήραν χιλιάδες like και share, ενώ και κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες κοτόπουλων έπιασαν και έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...