Ψάρι παρακολουθούσε στο ενυδρείο εκπομπή με Drag Queens (vid)

Gazzetta team
Ψάρι παρακολουθούσε στο ενυδρείο εκπομπή με Drag Queens (vid)
Όλοι στο ενυδρείο έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το ψάρι να παρακολουθεί με τόση προσήλωση την εκπομπή.

Ένα ψάρι με το όνομα Queen Gary III κατάφερε να διώξει την πλήξη του, παρακολουθώντας στην τηλεόραση την αγαπημένη του εκπομπή.

Ναι, το ψάρι παρακολουθούσε εκπομπή και συγκεκριμένα το Drag Race του RuPaul, η οποία είναι μια εκπομπή με Drug Queens, αφού το ενυδρείο στο οποίο ζει είχε κλείσει στο πλαίσιο των μέτρων λόγω του κορονοϊού.

Οι φύλακες του Sea Life Brighton δήλωσαν ότι η «βασίλισσα» Gary III απολαμβάνει να βλέπει την κίνηση και τα φωτεινά χρώματα στην εκπομπή.

Το ψάρι, του οποίου το φύλο δεν είναι γνωστό -απλά το «βασίλισσα» αποδίδεται στο ψάρι λόγω της εκπομπής-, είναι συνήθως αρκετά περίεργο και απολαμβάνει να αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες, αλλά λόγω του lockdown, δεν μπόρεσε να «συναντηθεί» με το κοινό όπως συνήθως.

Τα συγκεκριμένα ψάρια μπορούν να μεγαλώσουν έως και 6 πόδια (1,8 μέτρα) σε μήκος και πιστεύεται ότι είναι πολύ έξυπνοι.

Ένας εργαζόμενος στο ενυδρείο αποφάσισε να βάλει μια οθόνη για την Γκάρι αφού διαπίστωσε ότι φαινόταν λίγο κακοδιάθετη και αφού τοποθετήθηκε η οθόνη εκεί άρχισε να παραμένει στη μέση της δεξαμενής και να παρακολουθεί.

Ο υπεύθυνος στο ενυδρείο Joe Williams είπε: «Είναι συνήθως ένα πολύ περίεργο ψάρι που αλληλεπιδρά συχνά με τους επισκέπτες και τα μέλη του προσωπικού. Αλλά με το lockdown, αυτό καταργήθηκε. Μας ενδιαφέρει βαθιά για κάθε ζώο που έχουμε και προσπαθούμε πάντα να βρούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παρέχουμε φροντίδα, γι 'αυτό έστησα την τηλεοπτική οθόνη για να διασκεδάσω τον Gary».