Η τελευταία εκπομπή της Kingbet Corner by Novibet ήταν αφιερωμένη στον Αλέφαντο (vids)

Gazzetta team
Η τελευταία εκπομπή της Kingbet Corner by Novibet ήταν αφιερωμένη στον Αλέφαντο (vids)
Η εκπομπή Kingbet corner by Novibet ολοκληρώθηκε και η ανασκόπηση ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Αλέφαντο, που πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή.

Πήγαν σε γυμναστήρια. Τραγούδησαν Ρέμο με πάγο στα πόδια. Εκαναν εκπομπή με βατραχοπέδιλα. Χόρεψαν με την Ελενα Κρεμλίδου. Δοκιμάστηκαν στο TikTok. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Μαρία Ζαφειράτου έκαναν πολλά στις εκπομπές «Kingbet corner by Novibet» όμως αυτή που ξεχώρισε, αυτή που τα έσπασε σε views ήταν όταν οι δυο τους είχαν καλεσμένο τον Νίκο Αλέφαντο.

Ο Νικόλας που έφυγε από την ζωή την Τρίτη 23 Ιουνίου και βύθισε στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Μαρία Ζαφειράτου δεν γινόταν να μην αναφερθούν στον Νίκο Αλέφαντο στην τελευταία τους εκπομπή. Για την ακρίβεια ήταν για τον «κυρ-Νικόλα» όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Έρχεται

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Τσουβέλας (@alexandros_tsouvelas) στις

«Του αφιερώνουμε το τελευταίο βίντεο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για να συνεχίσει «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ο κυρ Νίκος, γιατί έτσι τον έλεγα εγώ ήταν ένας τύπος που ήταν πάντα όρθιος. Ετρεχε στον Πανελλήνιο, θηρίο ολόκληρο».

Η Μαρία από την μεριά της πρόσθεσε «του αφιερώνουμε την ανασκόπηση και την τελευταία εκπομπή. Και γι' αυτό αφήσαμε για το τέλος τα όσα μας είχε πει από κοντά».

Εμείς σας θυμίζουμε την εκπομπή που ήταν καλεσμένος στη Kingbet corner by Novibet ο Νίκος Αλέφαντος ο οποίος ξεκίνησε με ατάκα. «Το έργο το παίζετε ωραία, σας παρακολουθώ...».

Οσο για το κομμάτι της αφιέρωσης; Σας παραπέμπουμε στο παρακάτω βίντεο και την τελευταία εκπομπή της Kingbet corner by Novibet (από το 22:54 μέχρι τέλους...).