«Έχεις χαιρετισμούς από τον Κώστα»: Η κουμπάρα του Φορτούνη στο Deal (vid)

Gazzetta team
«Έχεις χαιρετισμούς από τον Κώστα»: Η κουμπάρα του Φορτούνη στο Deal (vid)
Η Ελένη, το εγγονάκι της οποίας έχει βαφτίσει ο Κώστας Φορτούνης, ήταν στο επεισόδιο της Πέμπτης (25/6) στο Deal και μετέφερε τους χαιρετισμούς του «ερυθρόλευκου» μέσου στον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Ελένη, δασκάλα κομμωτικής από την Καλαμπάκα, έπαιξε στο Deal την Πέμπτη (25/6), αποκαλύπτοντας ότι είναι... κουμπαράκι του Κώστα Φορτούνη, καθώς ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει βαφτίσει τον εγγονό της.

«Έχω σχέση με τον Κωστή και με την οικογένειά του γενικώς. Ο πατέρας του είναι γείτονάς μου στο χωριό, η μητέρα του είναι γειτόνισσα του άνδρα μου και είχαμε οικογενειακές σχέσεις από παλιά και τα παιδιά μεγάλωσαν μαζί. Ο Κωστής στο μαγαζί του πατέρα του, κάτω στα υπόγεια, έπαιζε μπάλα.

Και μου είπε να φέρω τους χαιρετισμούς του γιατί, λέει, είναι φανατικός μαζί σου. Είναι και κουμπαράκι μου, γιατί έχει βαφτίσει τον εγγονό μου, τον Ηλία», είπε η Ελένη.

Όσο για το παιχνίδι της, η Ελένη έμεινε στο τέλος με τα εξής ποσά: 2.000 και 4.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης της πρόσφερε 2.800 ευρώ και η Ελένη δέχτηκε να πουλήσει το κουτί της για το συγκεκριμένο ποσό, για να διαπιστώσει στη συνέχεια πως στο κουτί της ήταν οι 4 χιλιάδες...

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο