Πάουλο Κόστα: «Αγαπημένή μου πορνοστάρ... ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ» (pics & vid)

Gazzetta team
Πάουλο Κόστα: «Αγαπημένή μου πορνοστάρ... ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ» (pics & vid)
Λίγες ώρες αφότου ζήτησε 15 εκατ. δολάρια για να δεχθεί να παλέψει για τον middleweight τίτλο απέναντι στον πρωταθλητή Ίσραελ Αντεσάνια, ο εκκεντρικός Πάουλο Κόστα χαρακτήρισε τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ «αγαπημένη του πορνοστάρ»!

Στο UFC είναι γνωστό πως δεν συμμετέχουν και τα καλύτερα παιδιά. Ούτε, φυσικά, χρησιμοποιούν και την πιο πολιτισμένη γλώσσα. Το αντίθετο.

Απόδειξη; Τα λεγόμενα -τα γραφόμενα βασικά- του Πάουλο Κόστα. Λίγες ώρες αφότου ζήτησε 15 εκατ. δολάρια για να δεχθεί να παλέψει για τον middleweight τίτλο απέναντι στον πρωταθλητή Ίσραελ Αντεσάνια, ο 29χρονος εκκεντρικός Βραζιλιάνος χαρακτήρισε μέσω Twitter τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ «αγαπημένη του πορνοστάρ»!

Ο Κόστα, ο οποίος είναι αήττητος εδώ και πέντε αγώνες, απάντησε μονολεκτικά σε ερώτηση κάποιου οπαδού, προφανώς, του Ιρλανδού αθλητή, για το ποια είναι η αγαπημένη του πορνοστάρ, «ο Κόνορ», ενώ όταν ένας άλλος τού έγραψε ότι ο Ντάνα Γουάιτ, πρόεδρος του UFC, θα του δώσει 200.000 αντί για 15 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να μπει στο οκτάγωνο με τον Αντεσάνια, ο Βραζιλιάνος ήταν... ξεκάθαρος: «Θα τον σκοτώσω»!

Το UFC στηρίζει strikers σαν τον Κόστα, αλλά τα χρήματα που ζητά είναι πάρα πολλά για το όνομα που έχει «χτίσει» για την ώρα.

Σίγουρα, πάντως, ο 29χρονος θα πρέπει να βιαστεί, αφού στην κατηγορία καιροφυλαχτούν οι Robert Whittaker, Darren Till και Jared Cannonier, που επίσης περιμένουν την ευκαιρία τους.