Ο Κουτσόπουλος τρολάρει τον... Τομ Κρουζ Κοντιζά! (pics)

Gazzetta team
Ο Κουτσόπουλος τρολάρει τον... Τομ Κρουζ Κοντιζά! (pics)
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνεχίζει τις διαδικτυακές ραδιοφωνικές του εκπομπές και αυτή την Τρίτη έχει καλεσμένο τον έτερο MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά.

Ρεσιτάλ για ακόμα μια φορά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ο Σεφ-κριτής του MasterChef, πραγματοποιεί διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές και την Τρίτη το βράδυ θα έχει καλεσμένο τον Σωτήρη Κοντιζά, τον οποίο προώθησε με ένα νέο τρολάρισμα. Να θυμίσουμε, πως στην ίδια εκπομπή έχει φέρει καλεσμένη και την μητέρα του!

«Τρίτη 5/5 καλεσμένος στο studio του Samano Radio στις 23:30!!! Το τζαπάνι, ο “Κινέζος” ο Τομ Κρουζ της Οκινάουα… Σωτήρης Κοντιζάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο... σατανάς Κουτσόπουλος!

Η συνάντηση αυτή δεν πέρασε φυσικά ασχολίαστη και από τους λογαριασμούς των δύο στο Instagram. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με φωτογραφία των Γιαπωνέζων «Πυραμίδος» είπε και πάλι τον Κοντιζά «Τομ Κρουζ της Οκινάουα», αλλά και «Μπρους Λι των φτωχών»!

Φυσικά, το δικό του σχόλιο έκανε και ο Σωτήρης Κοντιζάς! Ο μάγειρας, έγραψε: «Αφού τον έχω τσαλαπατήσει μαγειρικά πολλάκις, λαχταρούσε να βιώσει και μουσική συντριβή... Πώς να χαλάσεις χατήρι σε ένα ρακούν-sex symbol»!

Ενώ, τέλος. αναφερόμενος προς των... θείο Λεωνίδα, έγραψε επίσης: «Θέλω καθαρά μικρόφωνα σήμερα».