Ηθοποιός του «Game of Thrones» έγινε ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (pic)

Gazzetta team
Ηθοποιός του «Game of Thrones» έγινε ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (pic)
Ο Μάικλ Κόντρον σκέφτεται να συνεχίσει να εργάζεται παράλληλα και ως διανομέας και μετά την καραντίνα.

Ο Μάικλ Κόντρον, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Μπόουεν Μαρς της Νυχτερινής Φρουράς στο Game of Thrones, περνάει την καραντίνα δουλεύοντας ως διανομέας για το online κατάστημα Asda.

Τώρα που ο κορονοϊός έχει παγώσει κάθε κινηματογραφική, τηλεοπτική και θεατρική παραγωγή, ο Κόντρον σκέφτηκε ότι κάπως πρέπει να βγάλει τα προς το ζην αλλά και να γεμίσει το χρόνο του.

Έτσι ξεκίνησε να δουλεύει ως διανομέας σε γειτονιές του Μπέλφαστ όπου ζει για το Asda, όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει online τρόφιμα, ρούχα, είδη σπιτιού, κ.ά.

Ο 42χρονος φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί πολύ με τη νέα του εργασία την οποία δηλώνει ότι σκοπεύει να κρατήσει ως part-time απασχόληση ακόμα και όταν τελειώσει η καραντίνα και ο ιδιος επιστρέψει στην υποκριτική.

«Ο καθένας μας καλείται να παίξει ένα ρόλο αυτή την εποχή. Ο κόσμος τώρα πρέπει να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι», ανέφερε στο Belfast Live για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι εξαιτίας τους κορονοϊού.

Ο Κόντρον εξήγησε πώς έπιασε δουλειά στο Asda: «Ένας φίλος μου με ενημέρωσε ότι το Asda ψάχνει κόσμο να δουλέψει κι έτσι επικοινώνησα. Πήγα, πήρα την δουλειά και μου αρέσει πολύ. Σε αυτή μπορώ να συνεχίσω να συναναστρέφομαι με κόσμο, όπως και στο θέατρο. Ψυχολογικά μου έκανε καλό και συνεχίζει να μου κάνει, ενώ με κρατάει και σε φόρμα».

Για τους ανθρώπους που συναντάει καθημερινά δήλωσε: «Περνάω θαυμάσια συναντώντας ανθρώπους που δεν είχα γνωρίσει ποτέ πριν. Κάνω περίπου 17 με 18 τηλεφωνήματα τη μέρα όταν δουλεύω, έτσι γνωρίζω αρκετούς και διαφορετικούς ανθρώπους».

Κάποιοι πελάτες μάλιστα τον αναγνωρίζουν από το ρόλο του στο Game of Thrones: «Από την εμπειρία μου δουλεύοντας για το Asda νομίζω ότι πλέον μπορώ να γράψω ένα έργο! Έχω ανακαλύψει πολλούς χαρακτήρες, όλοι τους είναι φανταστικοί!».

Ο ηθοποιός τα πάει πολύ καλά και με τους συναδέλφους και όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον. Ο υπεύθυνος του καταστήματος στο Μπέλφαστ ανέφερε για τον ηθοποιό: «Τα πάει πραγματικά καλά με το προσωπικό και τους πελάτες και είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε έναν ντόπιο σελέμπριτι να δουλεύει μαζί μας».

Πηγή: reader.gr