5χρονος πήρε το SUV της μητέρας του και πήγε να αγοράσει Lamborghini (pic & vid)

Gazzetta team
5χρονος πήρε το SUV της μητέρας του και πήγε να αγοράσει Lamborghini (pic & vid)
Η άρνηση της μητέρας του 5χρονου να του πάρει Lamborghini, είχε ως αποτέλεσμα ο μικρός να πάρει κρυφά τα κλειδιά του SUV και να βγει στους δρόμους.

Τα παιδιά πάντα παίρνουν κατάκαρδα τις αρνητικές απαντήσεις. Ένας πιτσιρικάς όμως στις ΗΠΑ, το πήρε λίγο παραπάνω, αντιδρώντας στην αρνητική απάντηση της μητέρας του να του πάρει μία Lamborghini.

Τι έκανε; Πήρε κρυφά τα κλειδιά του SUV της, μπήκε σε αυτό, έβαλε μπροστά και ξεχύθηκε στους δρόμους της Γιούτα.

Ευτυχώς όμως, ένα περιπολικό παρατήρησε την παράξενη οδήγηση και θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο ή με πρόβλημα υγείας, έβαλε την σειρήνα, αναγκάζοντάς τον σταματήσει.

Ο αστυνομικός, μόλις κατέβηκε το τζάμι, σοκαρίστηκε, καθώς είδε απέναντί του ένα παιδάκι 5 ετών, το οποίο αμέσως έβαλε τα κλάματα.

«Έβαλα την σειρήνα και το όχημα σταμάτησε αμέσως στα αριστερά. Το πλησίασα και περίμενα οτι θα βρω κάποιον που χρειάζεται ασθενοφόρο. Όταν όμως κατέβασε το παράθυρο, είδα έναν νεαρό οδηγό», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.

Στο video ακούγεται ο αστυνομικός να μιλάει με τον μικρό και να του λέει: «Πόσο χρονών είσαι; Είσαι 5 ετών. Και που έμαθες να οδηγείς αυτοκίνητο».

Ο μικρός, ο οποίος ίσα ίσα έφτανε τα πεντάλ του αυτοκίνητο, αφού εξήγησε οτι πήρε το SUV επειδή η μητέρα του δεν του έπαιρνε Lamborghini, αποκάλυψε πως πρόθεσή του ήταν να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της αδελφής του στην Καλιφόρνια, πριν βρει κάποιον να αγοράσει το αυτοκίνητο που ήθελε με τα 3 δολάρια που είχε στην τσέπη.

Όπως εύκολα λοιπόν καταλαβαίνετε, οι γονείς του ειδοποιήθηκαν, έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τόσο τον μικρό, όσο και το αυτοκίνητο.