Απειλητικό μήνυμα σε δρόμο στη Νέα Υόρκη: «Όσοι κάνουν τζόκινγκ χωρίς μάσκα κινδυνεύουν» (pic)

Gazzetta team
Απειλητικό μήνυμα σε δρόμο στη Νέα Υόρκη: «Όσοι κάνουν τζόκινγκ χωρίς μάσκα κινδυνεύουν» (pic)
Με ένα πρωτότυπο μήνυμα κάτοικοι μιας γειτονιάς στο Μανχάταν προειδοποιούν όσους κάνουν τζόκινγκ χωρίς να φοράνε μάσκα πως κινδυνεύουν να τους πέσουν πράγματα στα κεφάλια από τα παράθυρα.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει πληγεί και συνεχίζει να πλήττεται όσο καμία άλλη από τον κορονοϊό και όπως είναι λογικό οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων συνεχίζουν να ζουν με τον τρόμο. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και των άλλων.

Σε αυτούς απευθύνθηκε μήνυμα σε πινακίδα στο Λόουερ του Μανχάταν. Ένα απειλητικό αλλά και συνάμα χιουμοριστικό μήνυμα που προειδοποιούσε τους ασυνείδητους που κάνουν τζόκινγκ χωρίς μάσκα πως κινδυνεύουν να τους πέσει αντικείμενο από τα μπαλκόνια.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε: «Εγωιστές που κάνουν τζόκινγκ σε αυτό το τετράγωνο χωρίς μάσκα σας προειδοποιούμε. Εκτιμούμε τη ζωή των ηλικιωμένων γειτόνων μας και θα σας ρίξουμε πράγματα από τα παράθυρά μας»! Και άντε μετά να τρέξεις χωρίς μάσκα στην περιοχή αυτή.