Κορονοϊός: Δεν είχε μάσκα κι έβαλε το κράνος του Buzz Lightyear! (pic & vid)

Κάτια Πετροπούλου
Κορονοϊός: Δεν είχε μάσκα κι έβαλε το κράνος του Buzz Lightyear! (pic & vid)
Μια γυναίκα από την Νορθ Καρολάινα δεν είχε μάσκα, για να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό, και κατέφυγε σε μια απίστευτη λύση... ανάγκης!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Kelly Hogan Painter αποφάσισε να φορέσει το κράνος από τον Buzz Lightyear, τον πρωταγωνιστή του Toy Story, μιας και δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να προστατευτεί από την Covid-19.

Για την ακρίβεια, η αξιολάτρευτη Painter, μητέρα τριών παιδιών, αναγκάστηκε να βγει έξω, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε τίποτα για πρωινό. Και πάνω στην... απελπισία της, κατέφυγε σε απελπιστικά μέτρα!

«Ειλικρινά, ή θα έβαζα μια πλαστική σακούλα πάνω στο κεφάλι μου ή αυτό το κράνος», είπε στο «insider.com». «Δεν έχουμε μάσκες στο σπίτι μας».

Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο, που άρχιζε να γελάει και να την τραβάει φωτογραφίες. «Μπορεί να με κορόιδευαν ή να γελούσαν, όπως κι εγώ. Δεν με νοιάζει, όμως, αρκεί να γελάνε».

Μάλιστα, έχει φορέσει το κράνος 15 φορές ακόμα που χρειάστηκε να βγει έξω και το παίρνει μαζί της παντού! Όταν γυρνάει σπίτι το απολυμαίνει και το αφήνει στη γωνιά του.

«Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό. Ελπίζω τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου μια μέρα να με ψάξουν στο Google και να πουν "ναι, το ήξερα πως είναι κουλ!"».

Στο άπειρο, κι ακόμα παραπέρα!