Το Domica center προσφέρει λύσεις στον αγώνα κατά του κορονοϊού

Gazzetta team
Το Domica center προσφέρει λύσεις στον αγώνα κατά του κορονοϊού
Από καθαριστικά και αντισηπτικά μέχρι χρώματα και ψησταριές εκεί θα βρεις προϊόντα που θα σε προστατέψουν από τον ιό, αλλά και πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου στο σπίτι.

Από τη στιγμή που ο κορονοϊός επεκτάθηκε για τα καλά στην Ευρώπη και τη χώρα μας, δύο είναι τα βασικά πράγματα που μας απασχολούν:

-Να πάρουμε τις σωστές προφυλάξεις, ώστε να μην νοσήσουμε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

-Να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται τις άπειρες ώρες που βρισκόμαστε πλέον στο σπίτι λόγω καραντίνας.

Το Domica center έχει χρήσιμες προτάσεις και για τα δύο.

Όσον αφορά το κομμάτι τις προστασίας, η εταιρεία διαθέτει πληθώρα καθαριστικών (Bioclean) με αντισηπτικές ιδιότητες. Καθαριστικά για τα χέρια, τα πιάτα, το μπάνιο και τα έπιπλα του σπιτιού.

Εδώ θα βρεις όλα τα διαθέσιμα καθαριστικά.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τα γνωστά δομικά υλικά για τα οποία είναι κυρίως γνωστή η εταιρεία, διαθέτει χρώματα, βερνίκια και γυψοσανίδες για όσους θέλουν να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους και να κάνουν εκείνες τις αλλαγές που πάντα ήθελαν στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν έβρισκαν ελεύθερο χρόνο.

Εδώ θα βρεις όλα τα διαθέσιμα χρώματα εσωτερικού χώρου.

Επιπλέον στο Domica center μπορείς να βρεις σόμπες που θα ζεστάνουν το σπίτι μέχρι να μπει και από άποψη θερμοκρασίας η άνοιξη και ψησταριές για να σταματήσεις να παραγγέλνεις συνεχώς φαγητό απέξω.

Το Domica Center από την Ι. Φράγκος Α.Ε. είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας στο χώρο της διάθεσης δομικών υλικών. Η Ι. Φράγκος Α.Ε. περισσότερα από 80 χρόνια βοηθά επαγγελματίες της δόμησης, τεχνικούς, τεχνίτες αλλά και ανθρώπους που έχουν πάθος με την κατασκευή.

Εκεί, εκτός από όσα προαναφέραμε, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μόνωσης, θερμομόνωσης, χρώματα όλων των κορυφαίων εταιρειών, χρώματα κιμωλίας που δεν υπάρχουν προς το παρόν στο site της εταιρείας, δομικών υλικών, κόλλες πλακιδίων και ειδικών εφαρμογών, επικάλυψης στεγών, ενεργειακής αναβάθμισης και ό,τι χρειάζεσαι για την κατασκευή την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του χώρου σου.

To Domica Center σε συμμόρφωση των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19 εξυπηρετεί τηλεφωνικά και μέσω του eshop της εταιρείας.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7653466 – 210 7666555

Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 έως 17.00 και Σαββάτο 07.00 έως 15.00.

Στο ίδιο ωράριο εντός 24 ωρών πραγματοποιούνται και οι παραδόσεις των τηλεφωνικών παραγγελιών.