''Forza Italia'': Δωρεάν η premium έκδοση του Pornhub στην Ιταλία

Gazzetta team
''Forza Italia'': Δωρεάν η premium έκδοση του Pornhub στην Ιταλία
Με το μήνυμα ''Forza Italia, We Love You'' ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης, το Pornhub ανακοίνωσε πως προσφέρει σε όλους τους Ιταλούς δωρεάν πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του μέχρι και τις 3 Απριλίου!

Η κατάσταση στην Ιταλία γίνεται ολοένα και πιο δραματική, με τα κρούσματα του κορονοϊού να έχουν ξεπεράσει πια τα 15.000 και τους νεκρούς να φτάνουν τους 1.016.

Με τη χώρα σε απομόνωση, καθώς ο Τζουσέπε Κόντε προχώρησε σε μια σειρά από πρωτοφανή μέτρα, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του ιού, οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους. Άλλωστε, τα μόνα που έχουν παραμείνει ανοικτά είναι τα φαρμακεία και τα Super Market.

Και εδώ αρχίζουν ένα άλλο πρόβλημα: Τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να περάσουν κάπως ευχάριστα τον χρόνο τους; Φανταζόμαστε, σειρές, ταινίες, video games, διάβασμα... Τέτοια πράγματα.

Αλλά για τους πιο μερακλήδες, φρόντισε το Pornhub!

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού ανακοίνωσε πως προσφέρει σε όλους τους Ιταλούς δωρεάν πρόσβαση στις premium υπηρεσίες της μέχρι και τις 3 Απριλίου!

Μάλιστα, υπάρχει και το χαρακτηριστικό μήνυμα ''Forza Italia, We Love You'' ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Την ίδια στιγμή, δε, ένας πολύ γνωστός Ιταλός game developer, ο Matteo Sciutteri, εμπνεύστηκε μια επίσης εξαιρετική δράση, προτρέποντας πολλούς game developers και εταιρείες ανάπτυξης να δωρίσουν μια σειρά από κωδικούς στο Steam και στο Humble Bundle στους Ιταλούς που βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Και η ανταπόκριση, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ήταν συγκλονιστική! Κοιτάξτε πόσοι -δωρεάν- κωδικοί!