MasterChef: «Ζέχνει ο τόπος, εμετός! Πρέπει να φύγουν πολλοί ακόμα», λέει η Κατερίνα (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Ζέχνει ο τόπος, εμετός! Πρέπει να φύγουν πολλοί ακόμα», λέει η Κατερίνα (vid)
Η Κατερίνα Λένη μίλησε για την καθαριότητα στο σπίτι του MasterChef.

H Κατερίνα Λένη είχε νέο ξέσπασμα όσον αφορά τους συμπαίκτες της στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην καθαριότητα στο σπίτι, όπου -σύμφωνα με την ίδια- δεν προσέχουν καθόλου.

Μάλιστα ανέφερε πως αρκετοί αφήνουν χάλια την τουαλέτα λέγοντας «Ζέχνει ο τόπος, εμετός!», ενώ την ενοχλεί που κάποιοι από τους συγκατοίκους-συμπαίκτες της κουβεντιάζουν τα θέματά τους όταν οι άλλοι θέλουν να κοιμηθούν.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη. Έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και όλα τα ψυχολογικά και δεν ξέρω κι εγώ τι. Έτσι; Βρωμάει, ζέχνει ο τόπος… Δεν μπορώ, συγγνώμη κιόλας! Κι έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική με αυτά που λέω, αλλά είναι η αλήθεια όμως. Είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση», είπε η Κατερίνα Λένη και συνέχισε:

«Πάει ο άλλος τουαλέτα και την αφήνει σε μια κατάσταση… Τι να πω τώρα; Εμετός! Ρε φίλε, έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου το σπίτι είναι χειρουργείο, τρως από το πάτωμα! Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά ακόμα. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», κατέληξε.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη που φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια δεν μιλάει και με… τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες της αφού στο παρελθόν τους έχει αποκαλέσει πανηλίθιους, ενώ κάποια άλλη φορά είχε πει πως «είναι ατελείωτη η βλακεία μέσα στο σπίτι».