Εκπομπή στην Κύπρο παρουσιάζει είδηση από το «Κουλούρι» για τον κοροναϊό ως αληθινή (vid)

Gazzetta team
Εκπομπή στην Κύπρο παρουσιάζει είδηση από το «Κουλούρι» για τον κοροναϊό ως αληθινή (vid)
Οι παρουσιαστές στο άκουσμα της «είδησης» απόρησαν και μάλιστα ακολούθησε και συζήτηση για το κατά πόσο έπρεπε να το κάνει αυτό ο δημοσιογράφος.

Πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα tokoulouri.gr είχε δημοσιεύσει μια χιουμοριστική είδηση για τον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, η είδηση ανέφερε πως «στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο».

Πρόκειται προφανώς για κωμικό fake news, όπως συνηθίζει να κάνει το συγκεκριμένο site με στόχο να προκαλέσει γέλιο στους αναγνώστες του.

Ωστόσο μια εκπομπή στην Κύπρο μάλλον δεν έχει ενημερωθεί πως πρόκειται για site που απλά θέλει να διασκεδάσει τους αναγνώστες του και παρουσίασε την «είδηση» ως πραγματική.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Όλα καλά» του καναλιού Sigma παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη... «είδηση».

Το αξιοσημείωτο είναι δε πως οι παρουσιάστριες της εκπομπής έδειχναν απορημένες και κάποια στιγμή και εκνευρισμένες με τον υποτιθέμενο δημοσιογράφο που επρόκειτο να κολλήσει τον κοροναϊό ώστε να γράψει βιωματικό άρθρο.

Αναρωτήθηκαν αν αξίζει να κάποιος να κολλήσει για ένα άρθρο, με την μια εξ αυτών να τονίζει πως δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία της και όλους να καταλήγουν πως ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος δεν πάει καλά.