«Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου»: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκνευρίστηκε με παίκτρια που προσπάθησε να καλύψει το λάθος της (vid)

Gazzetta team
«Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου»: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκνευρίστηκε με παίκτρια που προσπάθησε να καλύψει το λάθος της (vid)
Η Μάρλεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το καμένο φαγητό που παρουσίασε στους κριτές και ο Σωτήρης Κοντιζάς της απάντησε.

Η Μάρλεν στο επεισόδιο της Δευτέρας παρουσίασε ένα καμένο πιάτο στους κριτές του MasterChef.

Όταν την ρώτησαν οι τρεις σεφ εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί με νάζι και μάλιστα τους είπε «η νέα μόδα είναι το καμένο...» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της απαντάει πως «νέα μόδα είναι το militaire με την σαλοπέτα, όχι το καμένο».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, όταν παρουσιάστηκε μπροστά στους κριτές, προσπάθησε ξανά να δικαιολογηθεί.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε πως «το ψωμί είχε καεί και εσύ τον είχες τοποθετήσει έτσι για να μην φαίνεται» με την Μάρλεν να προσπαθεί να απαντήσει για το λάθος της και να μπερδεύει τις απαντήσεις της.

«Δεν το έκανα επίτηδες, είδα ότι ήταν καμένο αλλά δεν ήξερα πόσο», τους είπε με τον Σωτήρη Κοντιζά να της λέει «Σε παρακαλώ μη συνεχίσεις με φέρνεις σε δύσκολη θέση, γιατί είχε δει ότι ήταν καμένο αφού ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο.

Άρα είχες δει ότι είναι καμένο και τώρα μου λες ότι δεν το είχες δει, ενώ είχες κόψει ένα κομμάτι από το ψωμί. Δεν θέλω να το προσπεράσω έτσι εύκολα. Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις», της τόνισε ο κριτής του MasterChef.

Η Μαρλέν είπε πως έγινε μπέρδεμα και πως φταίει εκείνη με τον Σωτήρη Κοντιζά να δείχνει λίγο εκνευρισμένος και να της απαντά: «Δεν θέλω να το προσπεράσω έτσι εύκολα. Πρέπει να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγνώμη από τον εαυτό σου. Να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μην το ξανακάνεις. Μην προσπαθείς να κουκουλώνεις λάθη. Αφού αυτό έκανες. Με στεναχωρεί πάρα πολύ η στάση σου σε ότι έχει να κάνει με την παραδοχή ενός σφάλματος, να μας μιλάς για τάση, για το ότι δεν το έχεις δει και να βγούμε εμείς τρελοί, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου», της είπε και της ανακοίνωσε ότι είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο MasterChef.