«Στη μόδα είναι το militaire με την σαλοπέτα, όχι το καμένο»: Το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου σε παίκτρια του MasterChef (vid)

Gazzetta team
«Στη μόδα είναι το militaire με την σαλοπέτα, όχι το καμένο»: Το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου σε παίκτρια του MasterChef (vid)
H Μάρλεν έκαψε το φαγητό και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε με χιούμορ.

Στο επεισόδιο του MasterChef την Δευτέρα (24/2) οι παίκτες μαγείρεψαν με βάση τα υλικά του MysteryBox τα οποία είχαν επιλέξει οι τρεις κριτές.

Οι συνταγές που προέκυπταν από αυτά τα υλικά μάλλον δεν ήταν και… οι καλύτερες για τους περισσότερους παίκτες, αφού η Κατερίνα Λένη πέταξε το πιάτο βάζοντας τα κλάματα στην συνέχεια, ενώ ο Ιωάννης δεν κατάλαβε σωστά τι ζήτησαν οι κριτές και ήταν εντελώς εκτός θέματος.

Η Μάρλεν ωστόσο μαγείρεψε ένα… διαφορετικό πιάτο, αφού έκαψε το φαγητό.

Όμως το παρουσίασε στους κριτές με λίγο νάζι, κάτι που σχολίασαν και οι ίδιοι.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το πιάτο της ανέφερε «Είναι το καινούριο στοιχείο που είναι στη μόδα, καμένο…».

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γνωστό του χιούμορ της απάντησε: «Στη μόδα είναι το militaire με την σαλοπέτα, το καμένο δεν είναι» και άπαντες γέλασαν.

Militaire με σαλοπέτα φορούσε η ίδια η παίκτρια, γι’ αυτό και σχολίασε αυτό τον συνδυασμό ρούχων ο κριτής του MasterChef.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολιάζει με χιούμορ το styling των παικτών αφού πρόσφατα είχε αναφερθεί στις στιλιστικές τους επιλογές και αναφερόμενος στην Μαρλέν είχε πει «Έχει ντυθεί θήκη κινητού γνωστής εταιρείας».