MasterChef: Πώς ο Σταύρος έγινε ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης μέσα στο σπίτι, λατρεύει να τον «μισεί» το Τwitter (vids)

Gazzetta team
MasterChef: Πώς ο Σταύρος έγινε ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης μέσα στο σπίτι, λατρεύει να τον «μισεί» το Τwitter (vids)
Ο Σταύρος Γεωργίου έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών του, ενώ έχει γίνει ο παίκτης του φετινού MasterChef που οι χρήστες του Twitter αγαπούν να μισούν.

Το MasterChef «σαρώνει» και οι παίκτες σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν τις παρέες τους μέσα στο σπίτι.

Κάποιοι συμπαθιούνται περισσότερο και κάποιοι λιγότερο, όπως συνήθως γίνεται στα ριάλιτι όπου αρκετά άτομα μένουν μαζί σε ένα σπίτι.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι έχουν καταφέρει μέσα σε μόλις λίγες μέρες να συγκεντρώσουν αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες τους.

Ο παίκτης που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα είναι ο Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος έχει κάποιες αντιδράσεις που δεν αρέσουν στους συμπαίκτες του.

Ο Σταύρος ίσως από την αρχή είχε δείξει πως θα είναι ένας παίκτης που ενδεχομένως θα συζητηθεί.

Στις οντισιόν ο Σταύρος πήρε το «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το «όχι» του Πάνου Ιωαννίδη.

Με τα δυο «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση και όταν πήρε την ποδιά έκανε μια κίνηση η οποία σχολιάστηκε από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Θέλοντας να πει στον Πάνο Ιωαννίδη πως παρά το «όχι» δεν θα τον απογοητεύσει σήκωσε το χέρι του και με το δάχτυλό του τον έδειξε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει χαριτολογώντας: «Εγώ κάτι τέτοιους τους κόβω το δάχτυλο».

Συνέχεια είχε το bootcamp, ώστε να επιλεχθούν οι παίκτες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση και θα έμπαιναν στο σπίτι.

Εκεί όταν διαγωνιζόταν ο Σταύρος μαζί με τους δυο άλλους παίκτες, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δυο τελευταίες ποδιές και είχε αποφασίσει να δώσει την μια σε έναν από τους τρεις.

Πλησιάζοντας τον Σταύρο και κρατώντας την ποδιά του είπε: «Αν σε μια κουζίνα, κουνήσεις το δάχτυλο στον σεφ, τι γίνεται μετά;», με τον παίκτη να του απαντάει «Πας έξω» και τον Ιωαννίδη να λέει «Το μενού θα έχει fingerfood. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή» και έδωσε την ποδιά στον άλλο παίκτη.

Ο Σταύρος στην συνέχεια στην κάμερα είπε πως «δεν ήξερα τι να απαντήσω, νόμιζα ότι δεν του αρέσει το πιάτο μου και μου την λέει για τον χαρακτήρα μου».

Αφού πέρασαν στο σπίτι ξεκίνησαν οι δοκιμασίες του διαγωνισμού μαγειρικής.

Το πρώτο Mystery Box άνοιξε στο MasterChef 4 και ο Σταύρος Γεωργίου κατάφερε να κερδίσει το πλεονέκτημα να επιλέξει ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία, στο Κουτί Δημιουργικότητας.

Οι επιλογές εξόργισαν τους συμπαίκτες του, καθώς επέλεξε την vegan Ντέμι να κάνει παστίτσιο με κανονικό κιμά και είπε για τη Μαριάννα ότι «θα πάρει αυτό που της αξίζει, επειδή κάνει πολύ φασαρία μέσα στο σπίτι».

«Δεν πιστεύω ότι κινείται μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν», είπε η Μαριάννα.

Όταν έφτασε η μέρα της αποχώρησης ο Σταύρος Γεωργίου είχε πει στην κάμερα «Καιρός να λιγοστεύουμε. Είμαστε πολύ και δεν το μπορώ αυτό, απλά το ανέχομαι εντάξει».

Αυτή την εβδομάδα στην δοκιμασία με τις ομάδες ο Σταύρος ήταν στην μπλε ομάδα, που κέρδισε το έπαθλο.

Όταν ανακοίνωσαν οι κριτές το αποτέλεσμα εκείνος πανηγύρισε έξαλλα ρίχνοντας κάτω την καρέκλα, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τους συμπαίκτες του με ατάκες τύπου «Δεν πήρε και το Champions League».

Ο Σταύρος Γεωργίου έχει γίνει ο παίκτης που λατρεύει να μισεί το Twitter

Εκτός από τους συμπαίκτες του, ο Σταύρος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια και από το κοινό που παρακολουθεί το MasterChef με τους χρήστες του twitter να τον σχολιάζουν συνεχώς με ατάκες όπως «Σταυρό Γεωργίου είσαι ο χλαπάτσας της καρδιάς μας», «Μωρέ τι γλυκούλης αυτός ο Κύπριος… Να προσέξει μόνο μην δαγκώσει τη γλώσσα του!!», «Σταύρο σοβαρά τώρα? Ας παραδώσει η Σπυριδούλα το στέμμα της έχουμε καινούργιο», «Σπυριδούλα βγες από τον Σταύρο».