Κωμικός σταμάτησε επιβάτη στο μετρό, της ζήτησε να τραγουδήσει το Shallow της Lady Gaga και αυτή... το έσκισε! (vids)

Gazzetta team
Κωμικός σταμάτησε επιβάτη στο μετρό, της ζήτησε να τραγουδήσει το Shallow της Lady Gaga και αυτή... το έσκισε! (vids)
Πασίγνωστη σε μερικά δευτερόλεπτα έγινε μια επιβάτης του μετρό, που τραγούδησε Lady Gaga όταν της ζητήθηκε από έναν κωμικό και τους άφησε όλους... άφωνους με τη φωνάρα της!

Ένας κωμικός, ο Κέβιν Φρεσγουότερ, που ανεβάζει συχνά αστεία βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, πλησίασε μια γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου και αφού της τραγούδησε τους πρώτους στίχους από το ''Shallow'' της Lady Gaga, της ζήτησε να το συνεχίσει η ίδια.

Στο μυαλό του, μάλλον, είχε ότι θα βγει κάτι αστείο. Αλλά του κόπηκαν τα γέλια. Πριν καν αρχίσουν.

Η παντελώς άγνωστη επιβάτης -που έγινε πασίγνωστη μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα- άρχισε διστακτικά να σιγοτραγουδάει το κομμάτι, που είπε η 33χρονη Αμερικανίδα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην εξαιρετική ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν απίστευτη. Η γυναίκα αρχίζει ξαφνικά να... δίνει πόνο, τραγουδώντας το ''Shallow'' σαν να είναι η ίδια η Lady Gaga -ίσως και καλύτερη- αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς και τον Φρεσγουότερ!

Σοκαρισμένος, της λέει «ουάου, είσαι φοβερή», με τη Σάρλοτ Όμπερι, όπως είναι το όνομα της ερμηνεύτριας, να αποκαλύπτει πως τραγουδούσε σε γάμους.

Στο Instagram της, μάλιστα, υπάρχουν βίντεο, με την ίδια να ερμηνεύει καταπληκτικά πολύ γνωστά τραγούδια.