Kρέμασαν πίνακα του Πούτιν σε ασανσέρ και οι αντιδράσεις όσων έμπαιναν είναι μυθικές (vid)

Gazzetta team
Kρέμασαν πίνακα του Πούτιν σε ασανσέρ και οι αντιδράσεις όσων έμπαιναν είναι μυθικές (vid)
Ένας Ρώσος YouTuber αποφάσισε να διεξάγει μία έρευνα για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, έτσι τοποθέτησε έναν πίνακα σ' ένα ασανσέρ και κατέγραψε σε βίντεο τις πιο ενδιαφέρουσες αντιδράσεις.

Ο Βλάντιμιρ Ντοκόφ, τοποθέτησε το πορτραίτο του Ρώσου προέδρου σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας και στη συνέχεια τοποθέτησε μία κάμερα προκειμένου να διαπιστώσει την άποψη της κοινής γνώμης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το βίντεο έγινε σύντομα viral στη Ρωσία με ορισμένους ανθρώπους να θεωρούν ότι πρόκειται για στημένο και ότι συμμετείχαν ηθοποιοί, ωστόσο ο YouTuber το αρνήθηκε τονίζοντας ότι θα κόστιζε πάρα πολύ.

Ο Ντοκόφ μιλώντας στο BBC δήλωσε ότι:

«Η ιδέα προέκυψε από το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι ερωτώνται για μία επίσημη έρευνα ή για μία έρευνα στην τηλεόραση, φοβούνται να είναι ειλικρινείς. Έτσι ήθελα να δείξω κάτι που να δείχνει τις αντιδράσεις των ανθρώπων, όπως θα μίλαγαν στην κουζίνα, αλλά και να δείξω σε όλους, πώς είναι μία πραγματική έρευνα - μία πιο ειλικρινή, μία πιο πραγματική και αυτή είναι η πλάκα. Ήξερα ότι οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι από τον πρόεδρο μας και εάν τον αντίκριζαν σ' ένα ασανσέρ, θα σοκάρονταν και θα εκνευρίζονταν. Το γνώριζα αυτό. Έτσι αποφάσισα να πάρω όσες αντιδράσεις, θεώρησα ενδιαφέρουσες και οι άνθρωποι εξέφρασαν κάτι και δημιούργησα το βίντεο. Αυτές τις οποίες δεν έβαλα στο βίντεο, είναι αντιδράσεις ανθρώπων που δεν το πρόσεξαν κάτι, δεν αντέδρασαν δηλαδή ή είπαν “οκ. Είναι ο Πούτιν” και κάποιες οι οποίες ήταν άνθρωποι που τράβαγαν απλώς φωτογραφίες.

Πηγή: Reader.gr