Η εκπληκτική φωτογραφία με έναν ουρακοτάγκο που προσπαθεί να βοηθήσει άντρα μέσα σε λίμνη (vid)

Gazzetta team
Η εκπληκτική φωτογραφία με έναν ουρακοτάγκο που προσπαθεί να βοηθήσει άντρα μέσα σε λίμνη (vid)
Η φωτογραφία με τον ουρακοτάγκο που προσφέρεται να βοηθήσει τον άνδρα στην λίμνη έχει γίνει viral.

Ένας φωτογράφος «συνέλαβε» την στιγμή που ένας ουρακοτάγκος έδωσε το χέρι σε έναν άνδρα για να τον βοηθήσει να βγει από μια λίμνη.

Στην εικόνα, το ζώο φαίνεται να κλίνει προς τα κάτω για να δώσει ένα χέρι βοήθειας στον άνθρωπο o οποίος είναι βυθισμένος στο νερό.

Η εικόνα τραβήχτηκε σε μια δασική περιοχή στο Μπορνέο, όπου τα απειλούμενα είδη προστατεύονται από τους κυνηγούς.

Ο Anil Prabhakar, ο φωτογράφος, έκανε πεζοπορία με φίλους όταν είδε το ασυνήθιστο περιστατικό, το οποίο έχει αναρτήσει και στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αργότερα ανακάλυψε ότι ο ανώνυμος άντρας βοηθά στην προστασία των ζώων ως μέρος μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, απομακρύνοντας τα φίδια από την περιοχή για να βοηθήσει και να προφυλάξει τους ουρακοτάγκους.

«Κάποιος του είπε ότι υπήρχε φίδι στο ποτάμι. Ο φύλακας πήγε εκεί και καθάρισε τους θάμνους. Όμως ένας ουρακοτάγκος παρακολουθούσε τι έκανε και στην συνέχεια ήρθε πιο κοντά και έδωσε το χέρι του. Ο φύλακας απλώς απομακρύνθηκε και όταν ρώτησα γιατί είπε: Είναι ένα άγριο ζώο, όμως τα προστατεύουμε», αποκάλυψε ο φωτογράφος, ο οποίος τόνισε πως εκείνος πρόλαβε να τραβήξει το στιγμιότυπο.