Δύο αδέρφια ξόδεψαν οκτώ χρόνια για να δημιουργήσουν το Toy Story 3 στην πραγματική ζωή! (vids)

Gazzetta team
Δύο αδέρφια ξόδεψαν οκτώ χρόνια για να δημιουργήσουν το Toy Story 3 στην πραγματική ζωή! (vids)
Απίστευτη δουλειά από δύο αδέρφια, που ξόδεψαν οκτώ ολόκληρα χρόνια, για να δημιουργήσουν το Toy Story 3 στην πραγματική ζωή!

Δουλειά για... Όσκαρ από δύο αδέρφια στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Με τις «ευλογίες», μάλιστα, της Disney και της Pixar(!), αφού το έργο τους είναι πραγματικά μοναδικό, οι Μόργκαν και Μέισον ΜακΓκρου ξόδεψαν οκτώ χρόνια, για να δημιουργήσουν το Toy Story 3 στην πραγματική ζωή.

Και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό, που οι δύο εταιρίες-κολοσσοί πίσω από την ταινία έδωσαν την άδεια να το «ανεβάσουν» κανονικά στο YouTube!

Οκτώ χρόνια τώρα, λοιπόν, όπερ σημαίνει ότι ήταν πιτσιρίκια όταν ξεκίνησαν αυτή την υπέροχη προσπάθεια -έχοντας αποφασίσει, εξάλλου, πως θέλουν να ασχοληθούν με τη σκηνοθεσία- τα δύο αδέρφια ξαναγύρισαν ολόκληρο το Toy Story 3, σκηνή σκηνή, χρησιμοποιώντας την τεχνική του stop motion animation και πραγματικούς ηθοποιούς.

Αγόρασαν, δε, δικές τους κούκλες, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τις αυθεντικές φωνές και τη μουσική από την ταινία και έφτιαξαν τα δικά τους σκηνικά, ενώ το κινηματογράφησαν από την αρχή ως το τέλος με τα iPhones τους!

Δείτε το... πραγματικό Toy Story: