Έκλεψαν το δαχτυλίδι από το «Lord of the Rings» και η αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη του να το επιστρέψει (pics & vids)

Gazzetta team
Έκλεψαν το δαχτυλίδι από το «Lord of the Rings» και η αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη του να το επιστρέψει (pics & vids)
Αστυνομικοί βρήκαν σε κλοπιμαία το Ένα Δαχτυλίδι -του Sauron- από το Lord of the Rings και ανάρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει... απίθανο γλέντι στα σχόλια!

Το τρολάρισμα του μήνα σε ανάρτηση της αστυνομίας του Βόρειου Γιορκσάιρ, στη Μεγάλη Βρετανία. Και δικαιολογημένα.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε κλοπιμαία ένα ασημένιο δαχτυλίδι και, ως συνηθίζεται, δημοσιοποίησαν μερικές φωτογραφίες του στο Facebook, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του και να του επιστραφεί.

«Οι αξιωματικοί της Κομητείας του Γιορκ προσπαθούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη ενός χαρακτηριστικού ασημένιου δακτυλιδιού και απευθύνουν έκκληση στο κοινό για τη βοήθειά του. Το δαχτυλίδι βρέθηκε σε λεία, που είχε κλαπεί από κατοικία στο Γιορκσάιρ τον Φεβρουάριο του 2019. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές τους, οι αξιωματικοί μας δεν μπόρεσαν να βρουν τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ο επιθεωρητής Pete Wilson, από το τμήμα Ερευνών, δήλωσε: "Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη του δακτυλιδιού και να του το επιστρέψουμε. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τόσο ξεχωριστό κόσμημα, ελπίζουμε ότι κάποιος θα αναγνωρίσει την επιγραφή και θα μπορέσει να μας πει σε ποιον ανήκει δικαιωματικά. Είμαι βέβαιος ότι κάποιος, κάπου, το αναζητά"», αναφέρει η ανάρτηση.

Πράγματι, το... κόσμημα είναι ξεχωριστό. Διότι είναι το Ένα Δαχτυλίδι του Sauron από το Lord of the Rings! Ρέπλικα φυσικά.

Αλλά, όπως φαίνεται, ουδείς στο εν λόγω τμήμα έχει δει τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Στα σχόλια κάτω από το ποστάρισμα έγινε, φυσικά, χαμός!

Μερικά από αυτά τα σχόλια:

«Το δαχτυλίδι σφυρηλατήθηκε στις φλόγες του Βουνού του Χαμού και μόνο εκεί μπορεί να καταστραφεί»

«Το δαχτυλίδι πρέπει να γυρίσει πίσω, στα βάθη της Μόρντορ και να ριχθεί στο πύρινο χάσμα από όπου προήλθε. Ένας από εσάς πρέπει να το κάνει»

«Προσέχετε! Το δαχτυλίδι έχει δική του θέληση»

«Αστυνομικοί του Βόρειου Γιορκσάιρ, εύχομαι το δαχτυλίδι να μην είχε περιέλθει ποτέ σε εμάς. Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί. Δεν επιλέγουμε τους καιρούς που ζούμε, το μόνο που μπορούμε να επιλέξουμε είναι τι θα κάνουμε με τον χρόνο που μας δίνεται»

«Παρακαλώ να επιστραφεί στον: Άρχοντα Σάουρον, Οδός Γκόντορ 1, Μόρντορ, Μέση Γη, LO6 TR66»

Ξέχασαν το «My precious»...