Θεωρία συνωμοσίας: Η μάχη στο Twitter για τις αραβικές πινακίδες στο «Ελ. Βενιζέλος» (pics & vid)

Gazzetta team
Θεωρία συνωμοσίας: Η μάχη στο Twitter για τις αραβικές πινακίδες στο «Ελ. Βενιζέλος» (pics & vid)
Στο «Ελ. Βενιζέλος» έβαλαν αραβικές πινακίδες για τα γυρίσματα σειράς και κάποιοι στο Twitter πιστεύουν ότι η ισλαμοποίηση της χώρας είναι κοντά -παρά τις απαντήσεις του ήρωα που χειρίζεται τον λογαριασμό του αεροδρομίου...

Σε γενικό ξεσηκωμό καλούν ορισμένοι χρήστες του Twitter, που θεωρούν ότι η ισλαμοποίηση της χώρας ξεκίνησε και μάλιστα, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δεν πείθονται, μάλιστα, ότι παραμένουμε... Ελλάδα, ακόμη και όταν ο επίσημος λογαριασμός του αεροδρομίου -και ο ταλαίπωρος διαχειριστής του- τους απαντάει. Ένας, δε, κάνει ακόμη και tag τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για να λάβει μέτρα και να επιβάλλει κυρώσεις.

Στο βίντεο, λοιπόν, που κυκλοφορεί, φαίνονται διάφορες επιγραφές του αεροδρομίου, όπως και εκείνη για τις «Αφίξεις», να είναι στα αραβικά και στα αγγλικά. Πουθενά ελληνικά. Διάφοροι, λοιπόν, πίστεψαν -για κάποιον αναθεματισμένο λόγο- ότι αυτό είναι μόνιμο, και προήλθε από κάποιου είδους απόφαση.

Ο λόγος, ωστόσο, είναι ότι οι επιγραφές άλλαξαν την περασμένη εβδομάδα για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς!

Αλλά ακόμη και όταν το «Ελ. Βενιζέλος» μπαίνει στη διαδικασία να «απαντήσει» και να εξηγήσει, οι τύποι δεν πείθονται, συνεχίζοντας να θεωρούν ότι το τέλος είναι κοντά.

Σε αυτό συμφωνούμε.