Γιατί αξίζει να επενδύσεις στις ευκαιρίες franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς

Gazzetta team
Γιατί αξίζει να επενδύσεις στις ευκαιρίες franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς
Αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις με ασφάλεια και προοπτική.

Ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ραγδαίος ή, καλύτερα, για να μιλήσουμε με όρους μαθηματικών: «Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο». Γεγονός διόλου τυχαίο, αφού μετά από 31 χρόνια εμπειρίας και αναρίθμητων επιτυχιών στον χώρο της εκπαίδευσης, από τη μία έχει κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη γονιών και μαθητών και από την άλλη έχει καταφέρει το franchise του Ομίλου να αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για επένδυση.

Εκπαιδευτικοί, πρώην στελέχη επιχειρήσεων & τραπεζών (εθελούσιες έξοδοι) και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ασφαλή κλάδο της εκπαίδευσης, μέσω του franchise του Ομίλου, αποκτούν σημαντικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και προοπτικής.

Να επισημάνουμε πως τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς δεν αφορούν μόνο τη μέση εκπαίδευση, αλλά καλύπτουν το φάσμα όλων των παρακάτω κατηγοριών:

-Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
-Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού
-Κέντρα Ξένων Γλωσσών
-Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
-Κέντρα Πληροφορικής
-Φοιτητικά Φροντιστήρια

Εκ πρώτης όψεως, ίσως, το άνοιγμα ενός φροντιστηρίου να φαντάζει ως μια δύσκολη υπόθεση, ωστόσο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε κάθε επενδυτής να θέσει τις βάσεις για να μπορέσει να λειτουργήσει με επιτυχία τη νέα του επιχείρηση.

Συγκεκριμένα τα φροντιστήρια Πουκαμισάς παρέχουν:

1. Υποστηρικτικές ομάδες, οι οποίες προσφέρουν: πρότυπο σύστημα ποιότητας, ακαδημαϊκή υποστήριξη, ανοιχτά συμβούλια Διευθυντών Σπουδών, διαρκή εκπαίδευση Διευθυντών Σπουδών, Area Manager για κάθε μονάδα, πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, αρχική εκπαίδευση και συνεχή αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, αξιόπιστο σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, διαρκή μηχανογραφική υποστήριξη δικτύου, λογιστική υποστήριξη και αποτελεσματική πολιτική διδάκτρων.

2. Το ισχυρότερο brand name και το αρτιότερο marketing plan στην κατηγορία της εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει: πανελλαδική τηλεοπτική προβολή, στοχευμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο, διαφήμιση στο ραδιόφωνο, ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας, διαφημιστικές συνέργειες κύρους, στοχευμένο τοπικό marketing, βραβεία αριστείας, συνέπειας και βελτίωσης, εκδηλώσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα, διαφήμιση από τους ήδη επιτυχόντες του Ομίλου.

3. Ενιαία αισθητική εικόνα των φροντιστηρίων, η οποία αποπνέει σεβασμό στους μαθητές και διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας. Η υψηλή αισθητική των χώρων ενισχύει την προσοχή, εξασφαλίζει την άνεση και εκφράζει τη διαφορετική παιδαγωγική αντίληψη του Ομίλου.

Ιστορίες επιτυχίας...

Ας δώσουμε, όμως, τον λόγο στους ανθρώπους που άνοιξαν φροντιστήρια Πουκαμισάς, μέσω του franchise του Ομίλου, να μας διηγηθούν τις προσωπικές τους ιστορίες επιτυχίας.

Μια από αυτές αποτελεί το Φροντιστήριο Πουκαμισάς των Αγίων Αναργύρων, το οποίο φέτος, μόλις στο 2ο έτος της λειτουργίας του, έχει υπερβεί τους 200 μαθητές. Επίσης, τα δύο νέα φροντιστήρια που ο Όμιλος λειτούργησε φέτος στην Πάτρα, το ένα στο κέντρο της πόλης και το άλλο στην περιοχή της Άνθειας. Συγκεκριμένα, το Φροντιστήριο Πουκαμισάς – Πάτρα Άνθεια, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2019, αριθμεί σήμερα 129 εγγεγραμμένους μαθητές, ενώ το Φροντιστήριο Πουκαμισάς – Πάτρα Κέντρο, που επίσης ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2019, ξεπερνάει σήμερα τους 100 μαθητές.

Ας ακούσουμε, όμως, τι λένε για το franchise Πουκαμισάς αυτοί που το επιχείρησαν…

Νίκος Μάνης (συνιδιοκτήτης franchise Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ιλίου και Αγίων Αναργύρων)

«Τρομερή η υποστήριξη που είχαμε από τα στελέχη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας μας! Οι ίδιοι βρήκαν και μας πρότειναν τα ακίνητα που τελικά μισθώσαμε. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αθανάσιος Πουκαμισάς έκανε τις διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση των κτιρίων. Η μηχανικός του Ομίλου εκπόνησε τα σχέδια των μονάδων μας και φρόντισε για την αδειοδότηση των φροντιστηρίων μας. Εξοπλίσαμε τα φροντιστήριά μας από συνεργαζόμενες με τον Όμιλο εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το Ακαδημαϊκό Τμήμα του Ομίλου αξιολόγησε τους καθηγητές και συνεχίζει να επιβλέπει και να αξιολογεί το έργο τους, ενώ μας παρέχει πλούσιο υλικό, όπως προγραμματισμούς ύλης, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας, προσομοιωτικά διαγωνίσματα και τόσα άλλα εργαλεία της εκπαιδευτικής μας ισχύος. Το Τμήμα Marketing του Ομίλου, με πλήρη τοπικά και πανελλαδικά marketing plan, φροντίζει οι υπηρεσίες μας να καθίστανται εξωστρεφείς. Σε κάθε έκφανση της δουλειάς μας, η λέξη που χαρακτηρίζει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς είναι η λέξη οργάνωση και αυτή είναι που κάνει γονείς- κηδεμόνες και μαθητές να μας εμπιστεύονται μαζικά. Μέσα από τον Όμιλο Πουκαμισάς ατενίζουμε το επαγγελματικό μας μέλλον με ασφάλεια και αισιοδοξία!»

Αλέξης Καλιακούδας (συνιδιοκτήτης franchise Φροντιστηρίου Πουκαμισάς Πάτρα – Άνθεια)

«Η αλήθεια είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία του φροντιστηρίου μας, από τον Μάιο που άνοιξε έως σήμερα, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Η Πάτρα φάνηκε να «διψάει» για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου Πουκαμισάς και οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν να έρχονται από την πρώτη κιόλας μέρα που αναρτήσαμε την επιγραφή Πουκαμισάς, πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες. Παντού στην Ελλάδα γνωρίζουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, μπαίνουν στο site και βλέπουν τα διαγωνίσματά μας, παρακολουθούν κάθε χρόνο τους εκατοντάδες επιτυχόντες σε όλες τις περιζήτητες σχολές. Με το άνοιγμα κάθε νέου φροντιστηρίου Πουκαμισάς, το ενδιαφέρον και η προσέλευση είναι μεγάλη, γιατί οι μαθητές και οι γονείς τους επιζητούν την ασφάλεια και την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν μόνο τα φροντιστήριά μας. Τα μέσα που μας προσφέρει ο Όμιλος, όπως τα εξαιρετικά βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια αναβαθμισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία, την οποία εκτιμούν και «διαφημίζουν» οι ίδιοι στους φίλους τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μαθητών του φροντιστηρίου μας να αυξάνεται καθημερινά με εντυπωσιακούς ρυθμούς».

Ο Πρόεδρος του Ομίλου και το σύστημα επιτυχίας

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς, η επιτυχία των φροντιστηρίων οφείλεται στα εξής:

«Το μάθημα στο τραπέζι, τα φύλλα εργασίας, η προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή με τον σύμβουλο καθηγητή είναι θεμελιώδη στοιχεία της εκπαιδευτικής μας πρότασης, τα οποία υλοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια».

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς την περίοδο αυτή εκπονεί το πλάνο ανάπτυξής του για τα νέα φροντιστήρια που θα λειτουργήσουν τους πρώτους μήνες του 2020. Ήδη τα στελέχη του Τμήματος Ανάπτυξης του Ομίλου έχουν επισημάνει τις περιοχές και τα ακίνητα που θα στεγαστούν τα νέα φροντιστήρια, τόσο στην Αττική όσο και πανελλαδικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το franchise του Ομίλου μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Ομίλου στο 210 4112507 ή με τον κο Περικλή Χατζημιχάλη, Διευθυντή Ανάπτυξης του Ομίλου, στο 6931 823 222 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]