Πατέρας με δύο παιδιά έχει για κατοικίδιο έναν πύθωνα 5,5 μέτρων (vid)

Gazzetta team
Πατέρας με δύο παιδιά έχει για κατοικίδιο έναν πύθωνα 5,5 μέτρων (vid)
Όταν τον είχε αγοράσει πριν από 8 χρόνια ήταν μόλις 20 πόντους, ενώ τώρα φτάνει τα 6 μέτρα και ζυγίζει κοντά στα 110 κιλά.

Κατά καιρούς έχουμε ανθρώπους να κάνουν διάφορες... κουφές επιλογές με τα ζώα που αποφασίζουν να φιλοξενήσουν μέσα στο σπίτι τους, έχοντάς τα για κατοικίδια.

Ελάχιστοι όμως μπορούν να φτάσουν τον Μάρκους Χομπς, ο οποίος πριν από 8 χρόνια αποφάσισε να πάρει ένα μικρό φιδάκι. Και όταν λέμε μικρό, εννοούμε μόλις 20 πόντους.

Αν και ήξερε οτι έπαιρνε έναν Πύθωνα Βιρμανίας σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως θα έφτανε στα επίπεδα που είναι σήμερα, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, το μήκος του έχει ξεπεράσει τα 5,5 μέτρα και το βάρος του φτάνει τα 110 κιλά.

Μάλιστα, όπως είπε και ο ίδιος, από τότε που κατάφερε να τον μετρήσει τελευταία φορά, έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Κάτι που σημαίνει οτι οδεύει προς τα 6 μέτρα...

Μάλιστα, το απίθανο είναι πως αν και πρόκειται για ένα ζώο που μπορεί να σκοτώσει εύκολα έναν άνθρωπο, ο Μάρκους Χομπς ζει στο σπίτι μαζί με την σύζυγο και τα δύο του παιδιά που είναι 4 και 5 ετών.

Ωστόσο, όπως λέει και ο ίδιος προσέχει πολύ όταν είναι στον χώρο μαζί με τον Χέξι που είναι το όνομα του φιδιού.

Όσο για την τροφή του; Κουνέλι, ελάφι, χοιρινό, μοσχάρι, ακόμα και κατσίκι...