Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ποιος ξέχασε το ποτήρι του καφέ στα γυρίσματα του Game of Thrones (pic & vid)

Gazzetta team
Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ποιος ξέχασε το ποτήρι του καφέ στα γυρίσματα του Game of Thrones (pic & vid)
H τηλεοπτική Ντενέρις διέψευσε τη φήμη που την ήθελε να έχει ξεχάσει η ίδια το ποτήρι και αποκάλυψε τον «ένοχο».

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones άφησε ανάμικτα -τουλάχιστον- συναισθήματα στους φανατικούς της σειράς, υπάρχουν ορισμένα πράγματα, ωστόσο, που θα μείνουν αξέχαστα. Το συγκεκριμένο, βέβαια, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη σειρά, αλλά... μπήκε, οπότε αποτελεί μέρος της ιστορίας της. Και μπράβο του.

Ο λόγος, φυσικά, για το θρυλικό, πια, ποτήρι του καφέ, που κάποιος (ή κάποια) ξέχασε στα γυρίσματα πάνω σε ένα τραπέζι, στο μοντάζ είχαν πάθει μάλλον ό,τι έπαθαν όλοι οι άνθρωποι της σειράς στην τελευταία σεζόν, με αποτέλεσμα να «περάσει» κανονικότατα στις οθόνες.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, στην εκπομπή «The Tonight Show with Jimmy Fallon», η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι... ανακάλυψε ποιος ήταν πραγματικά ο «ένοχος» στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy! Και όχι, δεν ήταν η ίδια, όπως είχε κυκλοφορήσει...

«Είμαστε σε ένα πάρτι πριν τα Emmy και ο Conleth Hill, που παίζει τον Άρχοντα Βάρυς, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου στην επίμαχη σκηνή, με τραβά και μου λέει "Emilia, πρέπει να σου πω κάτι, γλυκιά μου. Το ποτήρι ήταν δικό μου», είπε η Κλάρκ, που τόνισε: «Ήταν δικό του, ήταν του Conleth, το είπε ο ίδιος.

Και συνέχισε "συγγνώμη, αγάπη μου, δεν ήθελα να πω τίποτα γιατί ήσουν εσύ στο επίκεντρο"»!

Θυμίζουμε, μετά τον χαμό που προκλήθηκε, η παραγωγή αφαίρεσε ψηφιακά το ποτήρι από την επίμαχη σκηνή, αλλά ήταν, πλέον, αργά...