Ηλικιωμένη με προχωρημένη άνοια λάμπει όταν αντικρίζει τον σύζυγό της στην 72η επέτειο του γάμου τους (pics & vid)

Gazzetta team
Ηλικιωμένη με προχωρημένη άνοια λάμπει όταν αντικρίζει τον σύζυγό της στην 72η επέτειο του γάμου τους (pics & vid)
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το βίντεο, με μία ηλικιωμένη, με προχωρημένη άνοια, να παθαίνει μία συγκλονιστική αναλαμπή, όταν αντικρίζει τον επί 72 χρόνια σύζυγό της στην επέτειό τους...

Προσπαθώντας να συνέλθουμε από αυτό που μόλις είδαμε, σας προειδοποιούμε: Το βίντεο θα «λιώσει» την καρδιά σας...

Πάρτε μια ανάσα και δείτε το:

Το ζευγάρι, λοιπόν, είναι η Shirley Matthies και ο σύζυγός της Leonard, που γιόρτασαν 72 χρόνια γάμου(!) σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο Κολοράντο.

Οι υπάλληλοι έντυσαν τη Shirley με ένα πανέμορφο ροζ φόρεμα, την έβαλαν στο αναπηρικό της καροτσάκι και την εμφάνισαν στον Leonard, σε έναν ειδικό χώρο, όπου είχαν βάλει λουλούδια, αλλά και μια φωτογραφία του ανδρόγυνου από όταν ήταν νέοι.

Η συνέχεια ήταν ανατριχιαστική.

Διότι, η Shirley, που έχει άνοια σε προχωρημένο στάδιο, έπαθε μία συγκλονιστική αναλαμπή αντικρίζοντας τον άντρα της ζωής της, αναγνωρίζοντάς τον αμέσως και μονολογώντας «ω, Θεέ μου»!

Το γέλιο του Leonard, δε, μέσα στη χαρά και στην αγάπη, όταν βλέπει τη Shirley με το ροζ φόρεμά της, είναι συγκλονιστικό.

Τη συγκινητική σκηνή μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook μία εκ των υπαλλήλων του κέντρου, που «ευχαρίστησε» το ζευγάρι, το οποίο της θύμισε ποιο είναι το νόημα της ζωής...