Πώς θα πετύχεις την τέλεια συγκέντρωση για το Mουντομπάσκετ (pics)

Gazzetta team
Πώς θα πετύχεις την τέλεια συγκέντρωση για το Mουντομπάσκετ (pics)
Το μεγάλο γεγονός πλησιάζει και εσύ πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για να υποδεχθείς φίλους και συγγενείς στο σπίτι σου για τις μεγάλες μάχες της Εθνικής μας.

Σεπτέμβριος. Ίσως ο πιο αντιπαθητικός μήνας, ο μήνας που και να έλειπε από το ημερολόγιο δε μας πειράζει. Δε θα μας χάλαγε δηλαδή να μην επιστρέψουμε από την άδεια, να μην άρχιζαν ξανά τα σχολεία, να μην ξεκινούσε η εξεταστική κ.λπ. Θα μπορούσαμε να γράφαμε χίλιους λόγους για να μην θέλουμε τον Σεπτέμβριο, αλλά δε θα το κάνουμε γιατί έχουμε έναν και μοναδικό που αυτός ο Σεπτέμβριος δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους. Ξεκινάει το Μουντομπάσκετ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Σλούκας και η υπόλοιπη Εθνική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στην Κίνα και είναι έτοιμη να μας χαρίσει στιγμές δόξας όπως στο παρελθόν και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάτσουμε αναπαυτικά και να την απολαύσουμε.

Επειδή οι αγώνες θα είναι το μεσημέρι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαζέψεις όλη την παλιοπαρέα και να κάνετε μια πραγματική κερκίδα που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από όσους είναι στο γήπεδο.

Πώς θα το πετύχεις; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βασικά. Τι θα χρειαστείς:

1. Μια τεράστια τηλεορασάρα

Και όταν εννοούμε «τεράστια» δε λέμε μόνο για τις διαστάσεις της αλλά και για την ανάλυσή της!

Το ίδιο θα απολαύσεις το τόμαχοκ κάρφωμα του Γιάννη σε μια 30άρα μια μικρή ανάλυση και το ίδιο θα το πανηγυρίσεις σε μια 55άρα 4Κ; Ας είμαστε σοβαροί λοιπόν. Χρειάζεσαι μια σύγχρονη, SMART, μεγάλη τηλεόραση που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Και την χρειάζεσαι σε σούπερ τιμή από τον Κωτσόβολο γιατί δεν είσαι και κανά κορόιδο.

Μην ανησυχείς καθόλου. ΕΔΩ σου έχουμε τις καλύτερες της αγοράς.

2. Τα κατάλληλα περιφερειακά

Γιατί ας μη γελιόμαστε. Ο πραγματικός ο «εργάτης», ο μερακλής της διασκέδασης στο σπίτι, στα περιφερειακά φαίνεται.

Αν θες, λοιπόν, να είσαι τόσο καλός οικοδεσπότης που να μη φεύγουν οι καλεσμένοι από το σαλόνι σου, «κότσαρε» μαζί με την 4Κ τηλεορασάρα σου και ένα σύστημα Home Cinema και Soundbars για να μη χάνεις ιαχή των Κινέζων όταν ο Greek Freak πιάνει την μπάλα.

Και αν τύχει και κανάς… περίεργος στην παρέα, πάρε του και ασύρματα ακουστικά για να το ακούει μόνος του και να μη σας πρήζει κάθε τρεις και λίγο να κάνετε ησυχία για να ακούσει την περιγραφή.


3. Μια τούμπανο ψησταριά

Επειδή όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας είναι μεσημεράκι, δεν θα βρεις καλύτερη αφορμή για μπάρμπεκιου. Στήνεις, λοιπόν, στο μπαλκόνι ή στην αυλή μια τίμια ψησταρία είτε με κάρβουνα είτε με γκριλ, βάζεις πάνω λουκάνικα, πανσέτες, σουβλάκια και μπιφτέκια και συνδυάζεις και μεσημεριανό και σύναξη με φίλους.

Και όλα αυτά μαζί με Μουντομπάσκετ, πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει δηλαδή;

4. Νόστιμα σνακ

Είναι σίγουρο ότι εκεί περίπου στην τρίτη περίοδο, θα σε πιάσει μια λιγούρα.

Όσα λουκάνικα και αν έχεις φάει πριν, όσες πανσέτες και αν… μαρτύρησαν στα χέρια σου, μια ελαφρά λιγούρα θα τη νιώσεις.

Και για αυτό σου έχουμε τη λύση. Ποπ κορν!

Γρήγορα, σπιτικά και φρέσκα, με όσο αλάτι θες, αλμυρά ή γλυκά. Το κατάλληλο σνακ για να συνοδεύσεις τα… τελειώματα του παιχνιδιού.

Ρίξε μια ματιά στις καλύτερες μηχανές ποπ κορν της αγοράς.

5. Καφέ για το... σβήσιμο

Τι καλύτερο όταν όλα θα έχουν τελειώσει, θα έχετε δει τη ματσάρα στην τηλεορασάρα, θα έχετε φάει, θα έχετε πιει, θα έχετε πανηγυρίσει τη νίκη της Εθνικής μας, από έναν καφέ.

Από έναν εσπρέσσο, για κάτσετε αραχτοί το απογευματάκι στον καναπέ ή στο μπαλκόνι για να συζητήσετε την εμφάνιση της ομάδας μας και να κανονίσετε ήρεμα πια, την επόμενη τέλεια συγκέντρωση για το Mουντομπάσκετ;

Και εδώ σου έχουμε τις καλύτερες μηχανές espresso.