Όσκαρ ατυχίας: Γέμισαν γκράφιτι Porsche 21χρονου επιχειρηματία μία εβδομάδα αφού... του έκλεψαν την BMW! (pics)

Gazzetta team
Όσκαρ ατυχίας: Γέμισαν γκράφιτι Porsche 21χρονου επιχειρηματία μία εβδομάδα αφού... του έκλεψαν την BMW! (pics)
Δύσκολη εβδομάδα για τον Abdul Ilyas, ο οποίος, μόλις τέσσερις μέρες αφού του έκλεψαν την πανάκριβη BMW, είδε την Porsche του γεμάτη γκράφιτι!

Ένας νεαρός επιχειρηματίας από το Ντέρμπι της Αγγλίας διεκδικεί... επάξια το Όσκαρ ατυχίας, τουλάχιστον για το 2019.

Ο 21χρονος, ονόματι Abdul Ilyas, που αναγκάστηκε να διακόψει απότομα τις διακοπές του στο Ντουμπάι, όταν πληροφορήθηκε πως κλάπηκε η αξίας 44.000 ευρώ BMW του, έπεσε και θύμα βανδαλισμού, καθώς άγνωστοι γέμισαν γκράφιτι την αγαπημένη του Porsche!

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο σε πολυσύχναστο σημείο του Λονδίνου, με τον Ilyas, όπως είναι λογικό, να παθαίνει δεύτερο σοκ μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Οι βάνδαλοι χρησιμοποίησαν σπρέι σχεδόν σε ολόκληρη την επιφάνεια του αυτοκινήτου, γράφοντας υβριστικά, ακόμη και ρατσιστικά μηνύματα, ενώ στο καπό του αυτοκινήτου υπήρχε η φράση «πάρτα από τους πλούσιους και δώστα στους φτωχούς».

«Πραγματικά δεν είναι η εβδομάδα μου», ήταν το σχόλιο του Abdul Ilyas, που συμπλήρωσε: «Συνέβη ξημερώματα Σαββάτου, αλλά είδα τα γκράφιτι όταν βγήκα έξω, την Κυριακή. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου έχει συμβεί»!

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Ilyas είχε επιστρέψει άρον άρον στην Αγγλία (πληρώνοντας 450 ευρώ, προκειμένου να αλλάξει το εισιτήριο της επιστροφής), καθώς άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του και του έκλεψαν την BMW! «Όποιος το έκανε αυτό, πιθανότατα είχε δει στα social media πότε θα λείπω και το εκμεταλλεύτηκε», είχε σχολιάσει τότε ο 21χρονος επιχειρηματίας.