Επιβάτες άνοιξαν το ντουλαπάκι του αεροσκάφους και βρήκαν μία κρυμμένη αεροσυνοδό (pic & vid)

Gazzetta team
Επιβάτες άνοιξαν το ντουλαπάκι του αεροσκάφους και βρήκαν μία κρυμμένη αεροσυνοδό (pic & vid)
Μία... αεροσυνοδό αντίκρισαν στο ντουλάπι των χειραποσκευών επιβάτες μιας πτήσης της Southwest Airlines, από το Νάσβιλ με προορισμό τη Φιλαδέλφεια.

Οι επιβάτες που επιβιβάζονται σε μια πτήση νοτιοδυτικών στη Φιλαδέλφεια ήταν έκπληκτοι και αμηχανία για να ανακαλύψουν ένα μέλος του πληρώματος θαλάμου στο θάλαμο εναέριας κυκλοφορίας.

Τη φωτογραφία και το βίντεο ανέβασε στο Twitter, η Βερόνικα Λόιντ, επιβάτης του αεροπλάνου, η οποία έγραψε «ονειρεύομαι;» μεταφέροντας την έκπληξη και την αμηχανία και άλλων επιβατών, που είδαν την αεροσυνοδό να... κρύβεται (;) στο ντουλάπι.

Η Λόντι είπε στο Fox News ότι ένιωθε αμήχανη βλέποντας την αεροσυνοδό να στριμώχνεται στο ντουλάπι χειραποσκευών για πάνω από δέκα λεπτά. «Νομίζω ότι προσπαθούσε να φανεί αστεία και να κάνει τους επιβάτες να γελάσουν» είπε προσπαθώντας να εξηγήσει ένα μάλλον κακό αστείο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Στην προσπάθεια της υπαλλήλου να... κάνει πλάκα απέδωσε το συμβάν και η Southwest Airlines.

«Οι εργαζόμενοί μας είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και τις μοναδικές προσωπικότητές τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μία από τις αεροσυνοδούς μας προσπάθησε να κάνει πλάκα με τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Βέβαια, αυτή δεν είναι η κανονική διαδικασία (που ακολουθεί η εταιρεία στην επιβίβαση) και τα πληρώματά μας πάντα έχουν ως προτεραιότητά τους την ασφάλεια των επιβατών», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: reader.gr