Οι Έλληνες στις εκλογές έβλεπαν PornHub: Οι μερακλήδες του «smoking» και η αναζήτηση «Εύοσμος» (pics)

Gazzetta team
Οι Έλληνες στις εκλογές έβλεπαν PornHub: Οι μερακλήδες του «smoking» και η αναζήτηση «Εύοσμος» (pics)
Η αύξηση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι δημοφιλείς αναζητήσεις, οι περιζήτητες κατηγορίες και το μυστήριο με τον Εύοσμο.

Η 7η Ιουλίου ήταν σημαδιακή για την χώρα, καθώς μετά από 4,5 χρόνια είχαμε αλλαγή στην κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία να διαδέχεται τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το PornHub μετά από αίτημα του Vice, έδωσε στην δημοσιότητα τα στατιστικά του για εκείνη, αλλά και την επόμενη μέρα, με τα αποτελέσματα να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ας ξεκινήσουμε με την επισκεψιμότητα του νούμερο ένα site ερωτικού περιεχομένου, το οποίο από τις 12 έως και τις 17:00 σημείωσε μία ασυνήθιστη πτώση στην επισκεψιμότητά του. Κάτι που δείχνει πως είτε ο κόσμος πήγε να ψηφίσει, είτε πήγε για μπάνιο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μεγάλα ποσοστά αποχής.

Από εκείνη την ώρα και ειδικά μετά τις 21:00, υπήρξε μία μεγάλη αύξηση, καθώς ο κόσμος είτε θα ήθελε να πανηγυρίσει για το αποτέλεσμα, είτε να πνίξει τον πόνο του.

Μάλιστα, το... πανηγυρικό κλίμα παρέμεινε και την επόμενη μέρα, όπου η αύξηση σε σχέση με την συνηθισμένη επισκεψιμότητα έφτασε ακόμα και το 9%.

Όσον αφορά τις αναζητήσεις τώρα, η λέξη Greek ήταν στην κορυφή των επιλογών, καθώς οι Έλληνες φημίζονται για την στήριξη των ελληνικών... παραγωγών, ενώ στην δεύτερη θέση υπάρχει για κάποιο λόγο η λέξη Εύοσμος. Τι μπορεί να μας κρύβει η συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης; Ουδείς μπορεί να καταλάβει....

Από εκεί και πέρα στις κατηγορίες δεν είχαμε κάτι το εντυπωσιακό με Lesbian, Anal, MILF, Mature και Threesome να είναι στις 5 πρώτες θέσεις.

Εκεί όμως που δείξαμε πόσο μερακλήδες είμαστε, ήταν στις συγκεκριμένες κατηγορίες όπου παρά τον αντικαπνιστικό, το smoking ήταν στην κορυφή...