Υπάλληλοι ξενοδοχείου έπιασαν στα πράσα τουρίστες που έκλεβαν... πετσέτες, σαμπουάν και κρεμάστρες (pics & vid)

Gazzetta team
Υπάλληλοι ξενοδοχείου έπιασαν στα πράσα τουρίστες που έκλεβαν... πετσέτες, σαμπουάν και κρεμάστρες (pics & vid)
Οι τουρίστες λογάριαζαν χωρίς τους... ξενοδόχους, οι οποίοι τους έκαναν τσακωτούς να αφαιρούν σαμπουάν, πετσέτες και σεντόνια από τα δωμάτια που διέμεναν.

Σε δεινή θέση βρέθηκε μία παρέα τουριστών από την Ινδία, οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα από εργαζόμενους του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν στο Μπαλί της Ινδονησίας να προσπαθούν να φύγουν από τον χώρο, έχοντας πάρει μαζί τους ορισμένα «αναμνηστικά και σουβενίρ».

Πιο αναλυτικά, οι 9 τουρίστες από την Ινδία αφού ολοκλήρωσαν τις πολυήμερες διακοπές τους στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της ασιατικής χώρας, έκαναν το καθιερωμένο check out κι ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στα οχήματα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο της περιοχής, όμως όταν οι εργαζόμενοι εισήλθαν στα δωμάτιά τους, διαπίστωσαν πως πολλά αντικείμενα, όπως σαμπουάν, πετσέτες, κρεμάστρες, μαξιλαροθήκες αλλά και λαμπατέρ είχαν εξαφανιστεί.

Αμέσως, οι υποψίες έπεσαν στους εννέα Ινδούς επισκέπτες, τους οποίους και πρόλαβαν πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους και με την συνδρομή της αστυνομίας διαπίστωσαν πως οι αποσκευές τους ήταν γεμάτες με αξεσουάρ του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, η στιγμή της έρευνας στις αποσκευές των τουριστών, καταγράφηκε από κάμερα εργαζόμενου, με τις αντιδράσεις τόσο των υπευθύνων όσο και των τουριστών να είναι πραγματικά σπαρταριστές.

Τελικά, τα «κλοπιμαία» επέστρεψαν εκεί όπου ανήκουν, ενώ τρο ξενοδοχείο δε ζήτησε την ποινική δίωξη των τουριστών, οι οποίοι αναχώρησαν για την πατρίδα τους με πικρή γεύση και χωρίς κανένα... «αναμνηστικό» από τις διακοπές τους στο πανέμορφο Μπαλί.