Το πιάτο που σε στέλνει κατευθείαν στα επείγοντα: Έχει 4.700 θερμίδες και κοστίζει 50 δολάρια (pics)

Gazzetta team
Το πιάτο που σε στέλνει κατευθείαν στα επείγοντα: Έχει 4.700 θερμίδες και κοστίζει 50 δολάρια (pics)
Κάθε ανάλογο ρεκόρ κατάφερε να καταρρίψει ένας σεφ στην Αυστραλία, ο οποίος δημιούργησε ένα πιάτο, το οποίο θα είναι σε θέση να στείλει όποιον το φάει ολόκληρο κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την τελευταία δημιουργία του Σκοτσέζου σεφ Κρις Ορ, η οποία περιέχει κάθε λιχουδιά που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό, ενώ η διατροφική της «αξία» αγγίζει τις 4.700 θερμίδες.

Στο Govanhill Munchie Box Part Two όπως ονομάστηκε από τον δημιουργό του, ο κάθε καλοφαγάς μπορεί να απολαύσει δύο ευμεγέθη κομμάτια πίτσα, 8 φτερούγες κοτόπουλου, δύο λουκάνικα ντόπιας παραγωγής, 2 σις κεμπάπ, ομελέτα με τσένταρ και τηγανιτές πατάτες, μερικά παναρισμένα και πικάντικα μπούτια κοτόπουλο, συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με τέσσερις σως, που παρασκευάζονται αποκλειστικά για το συγκεκριμένο πιάτο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η αξία του εκλεκτού αυτού εδέσματος αγγίζει τα 50 δολάρια, ενώ σύμφωνα με τον σεφ Ορ, αρκεί για να χορτάσει για τα καλά δύο μόνο άτομα, με τις 4.750 συνολικά θερμίδες του να αποτελούν την υπερδιπλάσια συνιστώμενη ποσότητα τροφής για έναν ενήλικα για μία ημέρα, γεγονός που σημαίνει πως ένα μόνο Govanhill Munchie Box Part Two αρκεί ώστε να σας χορτάσει για τις επόμενες 60 ώρες...

Τέλος, σημειώνεται, πως σε περίπτωση που κάποιος από εσάς επιθυμεί να δοκιμάσει τις αντοχές της καρδιάς του στο πολύ φαγητό, δεν έχει παρά να επισκεφθεί το εστιατόριο Wee Man's Kitchen στο κέντρο της Μελβούρνης και να παραγγείλει το θηριώδες πιάτο.

Πληροφορίες: ladbible.com