Οδηγός ταξί παθαίνει «καρδιακή προσβολή» για να αποφύγει φθηνή κούρσα (pics & vid)

Gazzetta team
Οδηγός ταξί παθαίνει «καρδιακή προσβολή» για να αποφύγει φθηνή κούρσα (pics & vid)
Με έναν άκρως θεατρικό τρόπο προσπάθησε ένας οδηγός ταξί στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας να αποφύγει μία κούρσα ή οποία δεν επρόκειτο να του αποφέρει όσα χρήματα επιθυμούσε.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την έκπληκτη επιβάτη, η οποία υποστήριξε πως όταν ανακοίνωσε στον οδηγό ότι ο προορισμός της ήταν το προάστιο Άναντεϊλ -πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της αυστραλιανής μεγαλούπολης-, ο τελευταίος θεώρησε ότι το αντίτιμο που θα λάμβανε δεν άξιζε την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή στην ουρά του αεροδρομίου.

Έτσι, αφού αρχικά άρχισε να λέει απευθυνόμενος στην επιβάτη πως «δεν αισθάνεται καλά», άρχισε να πιάνει το στήθος του, πριν σωριαστεί στο έδαφος, ενώ την ίδια στιγμή η σοκαρισμένη γυναίκα κατέγραφε το «ρεσιτάλ» του με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ λίγο αργότερα δημοσιοποίησε το οπτικό υλικό μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

The driver clutches his chest before falling to his knees. Credit: Nine News

Όπως αργότερα έγινε γνωστό, η κούρσα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η πελάτισσα απευθύνθηκε σε άλλους πιο επαγγελματίες οδηγούς, ενώ μετά και την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο πονηρός οδηγός ταυτοποιήθηκε και του αφαιρέθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, καθώς η νομοθεσία απαγορεύει ρητά στους οδηγούς να επιλέγουν τις κούρσες που θα πραγματοποιήσουν ανάλογα με τον τελικό προορισμό και το ύψος του κομίστρου.

He then tells the passenger that he can't take her where she wants to go. Credit: Nine News

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στιούαρτ Όβερελ, υπεύθυνος της εταιρείας ενοικίασης ταξί που ανήκε ο οδηγός, «η καριέρα στο θέατρο τον περιμένει, καθώς ως οδηγός ταξί δεν θα έχει κανένα απολύτως μέλλον», σημειώνοντας παράλληλα ότι ο σεβασμός στους πελάτες είναι αδιαπραγμάτευτος και αντίστοιχες συμπεριφορές δυσφημίζουν ολόκληρο τον κλάδο των αυτοκινητιστών.

Πληροφορίες: ladbible.com