Deal: Έπαιξε τον τραπεζίτη στα ίσια και έφυγε με 35.200 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Deal: Έπαιξε τον τραπεζίτη στα ίσια και έφυγε με 35.200 ευρώ (vid)
Το παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Λάζαρος από το Αιγάλεω, ο οποίος κατάφερε να στείλει αδιάβαστο τον τραπεζίτη του Deal και να φύγει από το πλατό της εκπομπής, πλουσιότερος κατά 35.200 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τυχερός αλλά και ικανότατος στην διαπραγμάτευση διαγωνιζόμενος του Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο κατάφερε με αριστοτεχνικό τρόπο να φτάσει στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, έχοντας κρατήσει ζωντανές τόσο τις 20.000 ευρώ όσο και τις 60.000 ευρώ, μαζί με το κουτί των 50 ευρώ.

Το τηλέφωνο χτύπησε, με τον τραπεζίτη να προσφέρει στον Λάζαρο το ποσό των 16.200 ευρώ, το οποίο δεν φάνηκε αρκετό για τον παίκτη από το Αιγάλεω, ο οποίος κι αρνήθηκε την προσφορά κι άνοιξε το επόμενο κουτί που περιείχε τα 50 ευρώ.

Εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων, ο Λάζαρος άκουσε την πρόταση του τραπεζίτη, με τα 35.200 ευρώ να αποτελούν διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να φύγει από το παιχνίδι, με τον Λάζαρο να αποφασίσει να αποχωρήσει με το παραπάνω χρηματικό έπαθλο.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε στο τέλος, ο παίκτης στο κουτί του είχε τις 20.000 ευρώ, καταφέρνοντας ως εκ τούτου να κερδίσει 15.200 ευρώ επιπλέον, χάρη στην αποφασιστικότητα και την τύχη του.