Απίθανος τύπος με στολή Batman πήγε να βοηθήσει αστυνομικούς στην πάταξη του εγκλήματος (pics & vid)

Gazzetta team
Απίθανος τύπος με στολή Batman πήγε να βοηθήσει αστυνομικούς στην πάταξη του εγκλήματος (pics & vid)
Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στην Βρετανική Κολούμπια του Καναδά, όταν ένας σούπερ ήρωας έκανε την εμφάνισή του, προσπαθώντας να βοηθήσει τους άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην πάταξη του εγκλήματος.

Πιο αναλυτικά, δεκάδες αστυνομικοί που συμμετείχαν σε καταδίωξη ύποπτου οχήματος, είχαν οχυρωθεί πίσω από τα περιπολικά τους, καθώς οι οπλισμένοι και επικίνδυνοι κακοποιοί δήλωναν έτοιμοι για όλα.

Στο σημείο άρχισαν να συγκεντρώνονται πολίτες όλων των ηλικιών, όμως ένας από αυτούς δεν ήταν όπως όλοι οι υπόλοιποι, καθώς η αμφίεσή του μαρτυρούσε και τις προθέσεις του.

Ο άντρας, φορώντας μία ολόσωμη στολή του διάσημου σούπερ ήρωα της Γκόθαμ Σίτυ κι έχοντας παρκαρισμένο σε απόσταση αναπνοής το Batmobile του, έφτασε στο μπλόκο της αστυνομίας, ζητώνταςτην άδεια από τους αστυνομικούς να επέμβει και να δώσει τέλος στο συμβάν, όμως οι τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δεν φάνηκαν να συγκινούνται ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία του επίδοξου Μπρους Γουέιν και τον ξαπόστειλαν από εκεί που ήρθε.

Όμως, η παρουσία καμερών και κινητών τηλεφώνων ήταν αρκετή ώστε βα απαθανατιστεί η παρουσία του «Ανθρώπου Νυχτερίδα», η εικόνα του οποίου έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς χρήστες μάλιστα να θεωρούν ότι ίσως και θα έπρεπε να τον αφήσουν να επέμβει στο περιστατικό για να αποδείξει αν όντως πρόκειται για τον διάσημο super ήρωα ή για μία ακόμη φτηνής απομίμησής του.

Πληροφορίες: ladbible.com