Υπάλληλος έριξε LSD στα ποτά των συναδέλφων του, επειδή ήταν... ξενέρωτοι (pics & vid)

Gazzetta team
Υπάλληλος έριξε LSD στα ποτά των συναδέλφων του, επειδή ήταν... ξενέρωτοι (pics & vid)
Έναν κάπως όχι και τόσο συνηθισμένο μέτρο αποφάσισε να λάβει ένας 19χρονος σε εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, προκειμένου να διώξει την αρνητική ενέργεια.

Οι μεγαλύτεροι κάπως σε ηλικία που έχουν στο βιογραφικό τους κάμποσες δουλειές, δεδομένα θα είχαν μία θητεία σε ένα όχι και τόσο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απόφαση που έλαβε ένας 19χρονος στο Άρλοντ του Μισούρι.

Ο συγκεκριμένος θέλοντας να διώξει την αρνητική ενέργεια από τους συναδέλφους του, που μάλλον δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι με αυτό που έκαναν, αποφάσισε να τους ρίξει σταγόνες LSD στο ποτά.

Στους δύο τα έριξε μέσα στα νερό τους και στον τρίτο, στον καφέ τους, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να αρχίσουν να ζαλίζονται και να κληθεί η αστυνομία.

Μετά από έρευνες που έγιναν, ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, ξεκαθαρίζοντας οτι το έκανε γιατί οι συνάδελφοί του ήταν κάπως ξενέρωτοι.

Προς το παρόν δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, καθώς είμαστε εν αναμονή των εξετάσεων των μπουκαλιών και του καφέ. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα, θα έρθει και η... λυπητερή στον νεαρό.

Όσον αφορά τους τρεις συναδέλφους του; Αυτοί οδηγήθηκαν σε μία κλινική και ήταν υπό επιτήρηση μέχρι να περάσει η επήρεια του LSD. Μετά επέστρεψαν σπίτι τους...