Fake Taxi: Βγαίνει σε δημοπρασία... αλλά χρειάζεται «πολύ καλό καθάρισμα με ατμό για τα βακτήρια» (pics)

Gazzetta team
Fake Taxi: Βγαίνει σε δημοπρασία... αλλά χρειάζεται «πολύ καλό καθάρισμα με ατμό για τα βακτήρια» (pics)
Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου κι η συνεργασία του με το PornHub απογείωσε την επισκεψιμότητα και την «φήμη» που το συνοδεύει.

Ο λόγος για το Fake Taxi, το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό για τις εκατοντάδες ερωτικές σκηνές που γυρίστηκαν στο εσωτερικό του, όμως πλέον ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να αλλάξει το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει, δημοσιοποιώντας το πωλητήριο του οχήματος.

Πέραν, όμως, του τέλους εποχής που θα σημάνει η πώληση του ταξί, μερικές λεπτομέρειες της αγγελίας που συνοδεύει την εικόνα του οχήματος στο eBay, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί επίμονα να προειδοποιήσει τους επίδοξους αγοραστές σχετικά με τις πρώτες απαραίτητες ενέργειές τους σε περίπτωση που το όχημα περιέλθει στην κατοχή τους.

The original fake taxi has been put up for sale on eBay. Credit: Fake Taxi/eBay

Those seats look a little sat on, shall we say. Credit: Fake Taxi/eBay

Έτσι, η πρώτη ενέργεια που θα πρέπει να κάνει κάποιος σε περίπτωση αγοράς είναι ο σχολαστικός καθαρισμός του με ατμό, καθώς προφανώς τα βακτήρια και τα μικρόβια έχουν δημιουργήσει τις δικές τους αποικίες στους εσωτερικούς του χώρους.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Fake Taxi συνεχίζει καλώντας τον πλειοδότη να σκεφτεί καλά τον τρόπο χρήσης του ταξί, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι προσοδοφόρο αν απλώς μεταφέρεις πελάτες», ενώ δεν παραλείπει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι το όχημα έχει άδεια κυκλοφορίας εκτός δρόμου, ίσως για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από την ρουτίνα της πόλης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και για τους Έλληνες ενδιαφερόμενους πως η δημοπρασία για το Fake Taxi είναι ακόμα ανοιχτή μέσω του eBay, ενώ η τωρινή του τιμή ανέρχεται στις 13.300 λίρες (περίπου 15.500 ευρώ).

Πληροφορίες: ladbible.com