Κτηνίατρος έριξε αναίσθητο το σκυλί που εξέταζε και μετά του έκανε τεχνητή αναπνοή για να το επαναφέρει στη ζωή (pic & vid)

Gazzetta team
Κτηνίατρος έριξε αναίσθητο το σκυλί που εξέταζε και μετά του έκανε τεχνητή αναπνοή για να το επαναφέρει στη ζωή (pic & vid)
Ένα εξοργιστικό περιστατικό με θύμα ένα σκυλί είδε το φως της δημοσιότητας στην Κολομβία, όταν ο κτηνίατρος που το εξέταζε ξαφνικά το άφησε αναίσθητο με ένα χτύπημα στον λαιμό.

Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα σε κλινική μικρών ζώων στην πόλη Μπαρανκουίλα, ενώ καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στον χώρο.

Στο οπτικό υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο κτηνίατρος να συνομιλεί με έναν συνάδελφό του, ενώ το μικρό σκυλάκι είναι πάνω στον πάγκο της εξέτασης.

Τότε χωρίς προφανή λόγο, καθώς το σκυλί φαίνεται αρκετά ήρεμο και συνεργάσιμο, ο εργαζόμενος τον χτυπάει στον λαιμό και με τα δύο χέρια, με το άτυχο σκυλί να πέφτει αμέσως αναίσθητο.

Στη συνέχεια, ο έντρομος υπάλληλος που αντιλαμβάνεται την εγκληματική του πράξη εμφανίζεται να αρχίζει αμέσως τις διαδικασίες ανάνηψης του σκυλιού, κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή με συνεχείς μαλάξεις στην περιοχή της καρδιάς.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διακόπτεται την ώρα που δύο συνάδελφοι του κτηνίατρου μπαίνουν γρήγορα στο δωμάτιο, ενώ όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια το σκυλί επανήλθε.

Η ιδιοκτήτριά του ανέφερε πως όταν πήγε να το παραλάβει κατάλαβε αμέσως ότι κάτι είχε συμβεί, φόβοι που επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα, όταν μετέφερε το σκυλί σε άλλη κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι το χτύπημα του είχε προκαλέσει καρδιακή ανακοπή.

Η σοκαρισμένη γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην διεύθυνση της πρώτης κλινικής, όπου οι υπεύθυνοι εξακρίβωσαν όσα συνέβησαν παρακολουθώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ ο παραλίγο δολοφόνος του σκυλιού απολύθηκε αμέσως, ενώ σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση του ζώου.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk