Σκύλος έπαιζε με αναπτήρα και προκάλεσε πυρκαγιά με τραυματίες (vid)

Gazzetta team
Σκύλος έπαιζε με αναπτήρα και προκάλεσε πυρκαγιά με τραυματίες (vid)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην πόλη Kiryat Gat στο Ισραήλ, καθώς προσπαθούσαν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις; οποίες ξέσπασε μία πυρκαγιά, προκαλώντας την σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο συγκροτήματος κατοικιών και μετά από την εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οι έκπληκτοι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο εμπρηστής ήταν... τετράποδος.

Πιο συγκεκριμένα, το σκυλί βρισκόταν μέσα σε κιόσκι στον ισόγειο του συγκροτήματος, έχοντας στο στόμα του έναν αναπτήρα, με τον οποίο έπαιζε επί αρκετή ώρα.

Κάποια στιγμή κι άγνωστο ακόμα το πώς, ο σκύλος κατάφερε να δημιουργήσει φλόγα, η οποία εξαπλώθηκε αμέσως στα εύφλεκτα υλικά του χώρου, ενώ πριν προλάβει να επέμβει κάποιος, η πυρκαγιά είχε ήδη επεκταθεί.

Λίγο αργότερα, οι φλόγες άρχισαν να τυλίγουν τους πρώτους ορόφους της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα την άμεση εκκένωση των διαμερισμάτων, ενώ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από το περιστατικό.

Τέλος, για όσους αναρωτιούνται για την τύχη του τετράποδου εμπρηστή, ο σκύλος δεν έπαθε το παραμικρό και συνεχίζει να απολαμβάνει τις βόλτες του στα αποκαΐδια που άφησε πίσω του.